IMG_20220902_093906 Svet24.si

Velovu za podkupovanje leto dni pogojnega zapora ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 22.06.2024 11:21:48

Šok v štajerskem klubu: Odšel dolgoletni reprezentant! Pustil je neizmerno velik pečat ...

alesfevzer.com
To pa je bilo nepričakovano.

V Kidričevem se po slovesu od prvoligaškega tekmovanja nadaljujejo kadrovski premiki. Po koncu sodelovanja z Robertom Pevnikom, ki ga je na trenerski klopi nasledil Jura Arsić, se bodo novim izzivom naproti odpravili tudi nekateri pomembni členi ekipe v pretekli sezoni. Gašper Jovan je že obljubil zvestobo Bravu, Sandro Jovanović bo kariero nadaljeval v dresu Kopra, sprememba pa se je zgodila tudi na položaju vodje nogometne šole. Iz 'šume' so sporočili, da so se z Mladenom Dabanovićem dogovorili za sporazumno prekinitev sodelovanja.

349-5-dabanovic1 gw

"V Kidričevem je pustil neizmerno velik pečat tako v članskem kot mladinskem nogometu. Nekdanji slovenski reprezentant je v letih, ki jih je preživel v Aluminiju, opravljal več funkcij. Nazadnje je poleg vodenja nogometne šole vodil še selekcijo kadetov. Še pred tem je bil trener vratarjev prve ekipe, prav tako je bil pomočnik trenerja," so zapisali v rdeče-belem 'klubu naših src'.

"Zares dolgo obdobje je za menoj v Kidričevem, prav tako se vsaj zame končuje tudi zelo lepo obdobje. Najbolj vesel sem, da je kar nekaj članom nogometne šole Aluminija uspel preboj v članski nogomet, da so nastopili tako v prvi ligi kot nekateri tudi v tujini. Delo, ki sem ga opravljal, je zares zahtevno. Vedno sem želel biti korekten, tako do vseh mladih nogometašev kot do staršev, a verjamem, da sem naredil tudi kakšno napako, vendar nikoli namerno. Vedno sem poskušal delovati v dobro otrok in kluba. Zahvaljujem se vsem trenerjem, s katerimi sem deloval, vsem staršem, sodelavcem in predvsem vsem nogometašem, ki so kadarkoli stopili skozi vrata kidričevskega kluba," je ob odhodu povedal Mladen Dabanović.

Članki iz rubrike