Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
1 24.05.2024 12:00:06

Za slovenske razmere nepredstavljivo! Noro, kakšno pogodbo ponujajo Celjani slovenskima reprezentantoma

Martin Metelko
Celjani po osvojitvi naslova državnega prvaka ne skrivajo visokih ambicij, želje po igranju v ligi prvakov in zvenečih okrepitvah.

Še pred koncem sezone, ko je postalo jasno, da so Celjani osvojili naslov prvaka, so začeli v pisarnah sestavljati zelo ambiciozen načrt za poletje. Prvi mož kluba Valerij Kolotilo je očitno prepričal Maksima Demina, ki v največji meri skrbi za bogat proračun, da se izplača investirati, in odločen je sestaviti ekipo, ki bo odmevnih dosežkov sposobna tudi na mednarodnem prizorišču. Njihova resna namera ostaja zveneče evropsko ime. Prav tako pa želijo v svojih vrstah imeti čim več odličnih slovenskih nogometašev. Visoko na seznamu želja je odlični reprezentančni branilec Petar Stojanović, ki je v pretekli sezoni s statusom posojenega igralca Empolija igral v dresu Sampdorie. A on ni edini reprezentant, ki si ga Celjani želijo. . To je tudi Erik Janža, ki mu bo 30. junija potekla pogodba z Gornikom.

Celjani pa naj bi po informacijah naših kolegov z Ekipe SN obema ponujali za slovenske razmere izjemno letno plačo. Kot so zapisali v tiskani izdaji, Stojanoviću ponujajo 480 tisoč letne plače, Janži pa 360 tisoč.

Članki iz rubrike