tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Benjamin Šeško Njena.si

To je lepo dekle Benjamina Šeška

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
0 20.07.2023 12:36:40

Mario Kvesić zabil nož v hrbet Olimpiji in sporočil: Upam, da bomo letos s Celjem prvaki ...

Luka Vovk
Čeprav je govoril, da ne bo podpisal za Celje in da bo, če bo ostal v Sloveniji, igral za Olimpijo, je Mario Kvesić včeraj postal član grofov.

Celjani so tik pred začetkom nove sezone dobili veliko okrepitev. Pridružil se jim je 31-letni vezist Mario Kvesić, v minuli sezoni eden od najbolj zaslužnih, da je Olimpija osvojila dvojno krono. Kvesić, ki je bil tudi eden od ljubljencev ljubljanskega občinstva, je sicer po koncu sezone trdil, da bo, če bo ostal v Sloveniji, igral za zmaje, toda zdaj je podpisal za Celje


In se za klubsko spletno stran tudi prvič predstavil kot novi nogometaš grofov. "Odločitev ni bila težka, saj smo jaz in moja družina srečni v Sloveniji. Interes s strani vodilnih v klubu je bil zame zelo pomemben. In to je najpomembnejša stvar – da se počutiš zaželenega. To sem dobil s strani Celja in srečen sem, da smo se uspeli dogovoriti za sodelovanje," je dejal strelec 12 prvenstvenih golov za Olimpijo v minuli sezoni, k čemur je dodal še osem asistenc. "Predvsem si želim, da bi statistično bil znova uspešen. Da nadaljujem tam, kjer sem se ustavil v minuli sezoni. Kar se tega tiče, sem bil v minuli sezoni zadovoljen. Toda v prvi vrsti želim pomagati ekipi, tudi v ostalih stvareh, ne zgolj s številkami. Po svojih najboljših močeh si želim pomagati ekipi. Res pa je, da so številke pomembne in da bom težil k temu, da bodo čim boljše," si Kvesić želi ponoviti podobne številke tudi v novi sezoni. 

Predvsem pa želi biti s Celjem tako uspešen, kot je bil z Olimpijo, v prejšnji sezoni se je z zmaji veselil dvojne krone. "Zagotovo ne bo lahko ponoviti lanske sezone, saj je bila ta zares uspešna. Osvojili smo vse, kar se v Sloveniji da osvojiti. V tej sezoni mi ne preostane drugega, kot da ta uspeh poskušam ponoviti s Celjem. Upam, da bomo uspešni, da bomo vsi skupaj uživali v nogometu, v zmagah in da na koncu sezone rezultat ne bo izostal," je povedal za klubsko spletno stran. In pristavil: "Imam zelo dobro mnenje o ekipi. Kader je zelo kakovosten, ne dvomim, da bo v novi sezoni ekipa še kakovostnejša, saj je večina igralcev ostalo skupaj. Prišli so še nekateri novinci, ki so se po mojih informacijah dobro vklopili. Verjamem, da se bom tudi jaz in da bomo na igrišču videti še boljše kot prejšnjo sezono. V minuli sezoni je Celjane od Olimpije ločilo šest točk. Upam, da bomo letos to obrnili in mi postali prvaki."

Značke: mario-kvesić, celje

Članki iz rubrike