Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
0 03.12.2022 15:03:24

Trener Mure v pričakovanju spopada z Olimpijo poslal zelo močno sporočilo …To mora biti dodaten motiv!

m24.si
Prekmurci odštevajo do gostovanja v prestolnici.

Po remiju na koprski Bonifiki imajo muraši dovolj časa, da se ustrezno pripravijo na naslednji izziv. Velik izziv – prihodnji četrtek bodo gostovali v Stožicah. "Jasno je, da je pred nami še ena zahtevna preizkušnja. Vemo, kaj nas čaka, Ljubljančani doma še niso izgubili. Da, imamo čas, da se pripravimo, prav tako verjamem, da ga je dovolj, da se po bolezni vrne Žiga Kous. In da se igralci, ki so imeli med premorom zdravstvene težave, spet spravijo na želeno raven. Bilo jih je veliko, mnogi med njimi so v Kopru igrali in zlasti v nadaljevanju je bilo opazno, da so zaradi pomanjkanja moči malce padli," je povedal Damir Čontala.

Ob omembi Olimpije na ravnici marsikdo zastriže z ušesi. Ne zato, ker je zasluženo na vrhu lestvice, temveč zaradi obeh dvobojev v dozdajšnjem delu prvenstva. "S prejšnjih dveh tekem imamo nekaj neporavnanih računov. Mislim, da smo si zaslužili več, lahko bi dosegli več. Poleg nasprotnika mora biti to dodaten motiv, da nadgradimo rezultate iz zadnjega obdobja," je povedal Damir Čontala, ki bo v prestolnici morda znova lahko računal tudi na izkušenega vezista Matica Maruška.
Spomnimo: Sobočani so v prvem krogu na največjem stadionu na sončni strani Alp odigrali odličen prvi polčas. Zmaji so bili v podrejenem položaju, toda gostje niso realizirali lepega števila priložnosti, kazen v nadaljevanju pa je bila kakopak vzgojna. Tudi na začetku druge četrtine prvenstva so v Fazaneriji v spopad z zeleno-belimi krenili silovito, z dvema goloma Mirlinda Dakuja hitro povedli z 2:0 in zapravili še 'smrtno' priložnost za 3:0, nakar se po znižanju prednosti niso več pobrali, Ljubljančanom je uspel velik preobrat ... "Moramo se čim bolje pripraviti na naslednjo v nizu težkih tekem. Lestvica razkriva, kako kakovostna ekipa je Olimpija, vendar imamo kakovost tudi mi. Ni nobenega strahu, gotovo bomo dali vse od sebe," je odločen Klemen Mihelak.

Članki iz rubrike