Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 29.04.2022 11:29:03

Veliko OROŽJE Kopra SVARI Maribor pred obračunom v Ljudskem vrtu: Napadli jih bomo z VSEMI ...

alesfevzer.com
Lamin Colley v pogovoru za Ekipo SN.

V intervjuju za kolege iz tiskane izdaje Ekipe SN je napadalec Kopra Lamin Colley spregovoril o svoji odlični formi, o jutrišnjem obračunu v Ljudskem vrtu. Dotaknil se je tudi svoje zelo zanimive nogometne poti, želje, da obleče dres Kopra. Priznal, da je imel ob Kopru ponudbe tudi nekaterih drugih slovenskih klubov. Povedal je tudi, kaj si misli o igranju s Kaheemom Parrisom, Bedejem Osujijem in ostalimi koprskimi napadalci. Ni pa se izognil niti vprašanju o rasističnem skandiranju, uperjenem proti njemu na tekmi z Muro na Fazaneriji. 

Jutri vas čaka zagotovo najpomembnejša tekma sezone. Boj z Mariborom v Ljudskem vrtu. Verjetno veste, da Koper več kot desetletje ni slavil v štajerski prestolnici. Kako to popraviti?
Komaj čakam! Resno! To so tekme, ki jih nogometaši najraje igramo. Pred nami je res velika, tribune bodo zagotovo polne, to bo neposreden obračun za naslov prvaka. Mi jih bomo napadli z vsemi razpoložljivimi orožji, oni bodo nas napadli z vsemi svojimi. In upam, da bo boljša ekipa zmagala. Želim si, da bi stopili na igrišče, se zabavali, zabavali občinstvo in vse, ki si bodo tekmo ogledali prek malih zaslonov. No, seveda upam, da bomo mi na koncu tisti, ki bomo slavili in prekinili negativno tradicijo gostovanj Kopra v Ljudskem vrtu.

V zadnjem obdobju ste ujeli formo, na zadnjih štirih tekmah ste zabili štiri gole in bili najboljši posameznik Kopra. Povejte nam, kaj je skrivnost vaših odličnih predstav v zadnjem času?

Ni nobene skrivnosti. Vse je posledica zgolj trdega dela in vere vase, v svoje sposobnosti. Sezona je težka za vse nas, težko smo garali, da smo prišli do položaja, v katerem smo trenutno. Kar zadeva mojo formo, res ni skrivnosti. Vsak dan garam na treningih, na tekmah se trudim, da dajem vse od sebe. Zadovoljen sem s svojo formo, vendar verjamem, da sem lahko še boljši, da lahko še bolj pomagam ekipi in to nameravam tudi storiti.

Celoten pogovor z Laminom Colleyjem si lahko preberete samo v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo najdete tudi na TRAFIKA24.SI. 

Značke: lamin-colley, koper

Članki iz rubrike