Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
12.11.2020 08:00:34
Deli članek:

Maribor in Olimpija, sta slišala?! V KOPRU so že napovedali, da bodo PRVAKI! In ne le to ...

www.alesfevzer.com

Koper je ob odsotnosti trenerja Mirana Srebrniča na zadnji tekmi do zmage nad Olimpijo vodil kar športni direktor Boško Županović.

Zaradi kazni je bil na tekmi v Stožicah odsoten trener Kopra Miran Srebrnič, zato je tekmo vodil kar športni direktor Boško Županović. Tisti, ki so se mu mnogi smejali, ko je Kopru napovedoval velike stvari. Naslov prvaka. Toda po 11 odigranih tekmah so kanarčki skupaj z Mariborom in Muro z 19 točkami na vrhu lestvice državnega prvenstva. 

Športni direktor je o številnih zanimivih temah spregovoril tudi v intervjuju v tiskani izdaji Ekipe SN. "Iz dneva v dan si prizadevamo, da Kopra nihče ne bi dojemal kot kluba brez ambicij. Oziroma kot kluba, ki mu je v Ljubljani uspela senzacija. Ker naša zmaga v Stožicah to ni. Odgovorno trdim in stojim za vsako svojo besedo, da nam bo v tem prvenstvu uspelo nekaj, kar bo za slovensko nogometno javnost predstavljalo presenečenje. Presenečenje v smislu tega, ker v dozdajšnjih medijskih ali strokovnih napovedih Kopra nihče ni omenjal kot kandidata za naslov prvaka. Jaz sem o tem svoje jasno in glasno povedal na začetku sezone. V vašem časopisu. Nočem se ponavljati, vendar se hkrati seveda zavedam, da nas čaka še zelo dolga in naporna pot," je poudaril Županović.

www.alesfevzer.com

In še enkrat ponovil zelo ambiciozne besede: "Če že vztrajate, bom ponovil. Trdim, da bomo prvaki, obljubljam pa, da bomo igrali v ligi Europa. Moje osebno prepričanje je, da bomo osvojili naslov. Ne govorim na pamet, temveč na podlagi temeljite in kakovostne analize. Dali bomo vse od sebe in ustvarili pogoje, ki so potrebni za takšen dosežek. Kot je dejal naš kapetan Dare Vršič, so takšni rezultati tudi posledica tega, da je v slačilnici vse tako, kot mora biti. In dejstvo je, da je res tako. Ne le v slačilnici, pri nas v klubu vse 'štima'." 

CELOTEN POGOVOR S ŠPORTNIM DIREKTORJEM KOPRA SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.