sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
3 11.11.2020 18:46:29

Ronaldo ZAPUŠČA JUVE?! Pogovori z NOVIM KLUBOM so že V TEKU!

Reuters
Pri Juventusu so se pripravljeni ločiti od Cristiana Ronalda, zadeva naj bi bila že tako daleč, da je prestop samo še stvar dogovora.

Portugalec je kljub 35 letom še vedno eden najboljših nogometašev na zemeljski obli. Toda tudi njemu leta ne prizanašajo, želeli ali ne, se počasi bliža koncu kariere. Mnogi se sprašujejo, v katerem klubu se bo 'upokojil', zadnje informacije pa pravijo, da bi to utegnil biti - Manchester United.

Na Old Traffordu se je začel njegov meteorski vzpon, ko je tja kot najstnik prišel iz lizbonskega Sportinga. In kljub temu, da je iz Manchestra odšel v Real ter nato v Juventus, je angleški velikan tisti, ki ima posebno mesto v njegovem srcu.


V Juventus je prišel pred dobrima dvema letoma, pogodba s staro damo pa mu poteče poleti 2022. Pri Juventusu bojda nimajo nič proti njegovi selitvi v drug klub. S Portugalčevim odhodom bi se namreč sprostil zajeten kupček denarja, saj Ronaldo letno zasluži kar 31 milijonov evrov, kar je daleč največ v serie A. Prav tako pa se Juventus zaradi trenutnih razmer sooča z denarnimi težavami, tako da bi Italijanom tak scenarij več kot ustrezal.

Določeno težavo pri prestopu bi lahko predstavljalo dejstvo, da Unitedu nikakor ne gre, Ronaldo pa je vajen zmagovati. Ker se tudi sam zaveda, da se bliža koncu kariere, pa je to zdaj še pomembnejše, do konca si želi osvojiti kar največ lovorik.

Ronaldo odlično ve, kaj se dogaja pri Unitedu, saj je ves čas v stiku z rojakom Brunom Fernandesom, ki mu poroča o stanju na Old Traffordu. Priznani novinar pri FOX Americe Christian Martin je na svojem Twitter računu zapisal: "Naši viri v Manchestru in Portu so potrdili, da je Manchester United že stopil v stik s Cristianom Ronaldom, da bi v naslednji sezoni prišel na Old Trafford. Portugalski zvezdnik razmišlja o ponudbi. Pri Juventusu pa se že pripravljajo na morebitne pregovore, če bo Ronaldo izrazil željo po odhodu."

Članki iz rubrike