mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 07.11.2019 13:34:40

Bo Mandarić Olimpijo prepustil kar – KITAJCEM?!? Ti imajo PEKLENSKI NAČRT, pripeljali bi najboljšega ...

Nikola Miljković
Milan Mandarić o svoji prihodnosti na čelu Olimpije.

Milan Mandarić se je danes sestal s peščico izbranih slovenskih novinarjev. Tem je potrdil, da bo sicer še nekaj časa ostal v Ljubljani, a še naprej stremi k temu, da bi že v nekaj mesecih zapustil Olimpijo. Poleti se je pogajal z Gabrielejem Nardinom, a dogovora z Italijanom ni sklenil. Tudi zdaj se pogovarja s tujci, vendar je njihovo identiteto zadržal zase. Je pa, kot poroča Večer, očitno namignil, da bi rešitelji Olimpije lahko bili kar  Kitajci! No, če že niso Kitajci, pa so očitno sestavili "peklenski načrt", kako prav s pomočjo kitajskega trga spraviti zmaje na višjo raven.


"Ljudje so kredibilni, imajo izkušnje in so uspešni v drugih poslih," je Večer citiral Mandarića glede morebitnih novih lastnikov zeleno-belih in nadaljeval s sila zanimivimi besedami: "Naslednje besede dajejo slutiti, da bi lahko bili v igri celo kakšni kitajski vlagatelji: "Imajo vizijo mednarodne Olimpije. Primer ideje, kako zaslužiti – potrebovali bi najboljšega mladega kitajskega reprezentanta. Na Kitajskem je 1,5 milijarde ljudi, od tega jih kakšnih 200, 300 milijonov spremlja nogomet. S tem bi se popularnost in marketing Olimpije razširila. Samo Slovenija je premajhno tržišče." Kako resno jemati nekoga, ki verjame, da bi lahko v klub iz Slovenije pripeljal najboljšega mladega kitajskega reprezentanta, pa ... No, pustimo se presenetiti.

"Kitajci" pa menda niso edini, ki se zanimajo za Olimpijo. Kdaj bi do prevzema lahko prišlo? "Imam nekaj potencialnih kupcev. Eden je malce resnejši od drugih. A več vam bom lahko povedal čez mesec dni, takšna je zahteva kupca," je še dodal Mandarić, ki je Olimpijo prevzel leta 2015.

Članki iz rubrike