denis-avdić-show, miha-deželak, matej Svet24.si

VIDEO: Avdiću razložil od kod prihajajo otroci

PLANETI Dobra karma

Po 500 letih na nebu spet usodna konjukcija med ...

Severina Svet24.si

Severina razkrila, da ve, kdo je objavil posnetek ...

trenirka, reševanje-v-gorah, triglav, športni-copati, podhlajen Svet24.si

FOTO: Tujec tako (ne)opremljen na Triglav, sledili...

magdalena Dobra karma

»Magdalena, kdo si ti? Kaj si ti?«

žagar, arnej Njena.si

Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!

kmetija2019 Njena.si

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

nu
nu
4 07.11.2019 13:34:40

Bo Mandarić Olimpijo prepustil kar – KITAJCEM?!? Ti imajo PEKLENSKI NAČRT, pripeljali bi najboljšega ...

Nikola Miljković
Milan Mandarić o svoji prihodnosti na čelu Olimpije.

Milan Mandarić se je danes sestal s peščico izbranih slovenskih novinarjev. Tem je potrdil, da bo sicer še nekaj časa ostal v Ljubljani, a še naprej stremi k temu, da bi že v nekaj mesecih zapustil Olimpijo. Poleti se je pogajal z Gabrielejem Nardinom, a dogovora z Italijanom ni sklenil. Tudi zdaj se pogovarja s tujci, vendar je njihovo identiteto zadržal zase. Je pa, kot poroča Večer, očitno namignil, da bi rešitelji Olimpije lahko bili kar  Kitajci! No, če že niso Kitajci, pa so očitno sestavili "peklenski načrt", kako prav s pomočjo kitajskega trga spraviti zmaje na višjo raven.

"Ljudje so kredibilni, imajo izkušnje in so uspešni v drugih poslih," je Večer citiral Mandarića glede morebitnih novih lastnikov zeleno-belih in nadaljeval s sila zanimivimi besedami: "Naslednje besede dajejo slutiti, da bi lahko bili v igri celo kakšni kitajski vlagatelji: "Imajo vizijo mednarodne Olimpije. Primer ideje, kako zaslužiti – potrebovali bi najboljšega mladega kitajskega reprezentanta. Na Kitajskem je 1,5 milijarde ljudi, od tega jih kakšnih 200, 300 milijonov spremlja nogomet. S tem bi se popularnost in marketing Olimpije razširila. Samo Slovenija je premajhno tržišče." Kako resno jemati nekoga, ki verjame, da bi lahko v klub iz Slovenije pripeljal najboljšega mladega kitajskega reprezentanta, pa ... No, pustimo se presenetiti.

"Kitajci" pa menda niso edini, ki se zanimajo za Olimpijo. Kdaj bi do prevzema lahko prišlo? "Imam nekaj potencialnih kupcev. Eden je malce resnejši od drugih. A več vam bom lahko povedal čez mesec dni, takšna je zahteva kupca," je še dodal Mandarić, ki je Olimpijo prevzel leta 2015.

Članki iz rubrike