900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 07.11.2019 10:05:33

OGORČENJE v Zagrebu! 'To je CIRKUS!' kričijo BESNI Hrvati! (video)

Profimedia
Dinamo je v četrtem krogu lige prvakov doma remiziral s Šahtarjem, bilo je 3:3.

Stop the VAR in Croatia! PreVARa! To sta le dva od številnih naslovov oziroma misli, ki so se na Hrvaškem pojavile po sinočnji tekmi Dinama s Šahtarjem. Razlog je šokanten zaključek tekme, v kateri so zagrebški modri v 89. minuti povedli s 3:1, pa nato najprej prejeli gol v 93. minuti in potem še enega iz enajstmetrovke v sedmi minuti sodnikovega dodatka. Prav ta pa je močno razjezila dinamovce.


"Vsak dan dobivamo potrdila, da imam prav, ker sem nasprotnik VAR-a. Takega VAR-a, ki je subjektivnim sodniškim presojam dal več možnosti kot prej! Za tehnologijo sem pri odločanju o prepovedanem položaju in pri tem, ali je bil zadetek ali ne, ali je žoga prešla gol črto. To z enajstmetrovkami pa nima nobenega smisla, vedno bodo situacije, ki se lahko sodijo tako ali drugače. In kaj nam bo potem VAR? Boljše, da sodnik dosodi penal in se zmoti, kot da se kazenski udarci včasih sodijo in včasih ne, kakor se pač sodnik odloči. VAR ni nezmotljiv in taka uporaba je zame nepoštena," je po tekmi govoril jezni in razočarani trener Dinama Nenad Bjelica.

Strateg modrih je vse skupaj zaključil takole: "VAR je cirkus! Verjamem vase, v svoje fante, niti malo pa ne verjamem VAR-u. Nogomet se je 100 let igral brez VAR-a, lahko se tudi naprej."

Galerija

Članki iz rubrike