Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 07.11.2019 13:10:46

Mandarić ŠOKIRAL! Ne boste verjeli, zakaj mu je ČISTO OK, da igralci NE DOBIJO PLAČ! Vsi vozijo ...

Jurij Kodrun
Milan Mandarić je na neformalnem druženju spregovoril o dolgovih kluba.

Za STA je potrdil, da je zamujalo nekaj plač, dopustil možnost, da bo zamujala še kakšna, a to označil za nekaj precej normalnega v svetu nogometa. Še več: "Poglejte, kako je v nekaterih drugih slovenskih klubih, pa se iz tega ne dela drame. O tem se sploh ne piše, če pa se zgodi Olimpiji, so novinarske zgodbe alarmantne. Še enkrat bom zatrdil, da Olimpija nikomur ne bo ostala ničesar dolžna, z igralci sem se o tem pogovarjal, z njimi imam nasploh odličen dialog, nihče v zamudi ni videl nikakršnega problema. Zdaj pa smo dolgove do njih že povsem poravnali," je dejal Mandarić, ki je priznal, da je bilo v klubu pri financah storjenih nekaj napak in da je nastal dolg tudi do nekaterih drugih nogometnih delavcev oziroma klubov.

Srbski poslovnež je povedal: "Ta dolg znaša okoli 500.000 evrov. Gre za dolg do agentov in drugih slovenskih klubov. Z njimi smo v dogovoru, ne pritiskajo na nas, če bi, bi mi to zagotovo plačali. Mi pa si jemljemo čas, da natančno preučimo, ali so zahteve upnikov sploh upravičene. Za nekaj primerov lahko rečem, da nisem povsem prepričan. Je pa res, da smo storili nekaj napak v svojo škodo, a jih bomo plačali. Naši igralci, ki so zdaj v ekipi, niso dragi, stanejo pa nas tisti, na katere ne računamo več," trdi poslovnež, ki je tudi potrdil, da je v Sloveniji prodal nepremičnine, a ne zaradi tega, da bi pobegnil, ampak zato, da lahko njegov klub normalno posluje.

Mandarić je za Večer še povedal, da so plače igralcem v zadnjih mesecih zamujale 10, 14 dni, nato pa je pripomnil: "Koliko je klubov v Sloveniji, kjer igralci po tri mesece ne vidijo plač? Pa igralci nimajo urejenega kosila v restavracijah, ampak morajo na bencinski črpalki pred tekmo po sendvič? Naši igralci imajo vse pogoje, vsi vozijo mercedese."

Članki iz rubrike