Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
32 10.08.2019 08:39:32

POŽEG VANCAŠ NA UDARU! Besede, ki odmevajo: Moral bo sprejeti, kar ŠPORTNI DIREKTOR ...

Rudi Požeg Vancaš in Zlatko Zahović ob predstavitvi igralca v Mariboru.
Grega Wernig
Darko Milanič je brez ovinkarjenja spregovoril o slabi igri velike okrepitve Maribora.

"Zelo zanimiva tematika za vas, s katero se lahko pozabavate," je spregovoril o Rudiju Požegu Vancašu, ki je v Maribor prišel kot uradno najboljši igralec slovenske lige, v vijoličastem dresu pa ga praktično ni nikjer. "Gre za zgodbo o nekom, ki je zelo nadarjen in ki pride v našo sredino, v kateri je veliko nadarjenih igralcev. Enostavno bo moral najti mesto pod soncem. Čim prej se bo moral počutiti dobro, sprejeti svoje naloge, ki jih ima," je oster Milanič. 

"In sprejeti tudi pričakovanja," je nadaljeval Milanič. "Svoja, moja. Moral bo sprejeti, kar od njega pričakuje športni direktor, naš šef. Moral bo sprejeti pričakovanja od navijačev. In tudi od vas novinarjev. Moral bo sprejeti, da je prišel na velika vrata in da se od njega pričakuje veliko. Pričakuje se že na tekmi s Taborom. Veliko," je Milanič poudaril jasno, da bolj ne bi mogel. 

"Res je, Rudi je bil pred tem dva meseca ali še dlje poškodovan. Potem pa se zgodi tako, da en doživlja ta stadion na en način, nekdo drugi na drugačen način. Tudi moment je kriv. Spomnimo se, kako blizu je bil Rudi zadetku tako proti Valurju kot proti Triglavu. Če bi zabil gol, bi bila to povsem druga pesem. In to so detajli, ki te oddaljijo. A mi za čisto vse, ki so tukaj, verjamemo, da bodo v bližnji prihodnosti oziroma že na tekmi s Taborom, pravi," pa je še dodal trener Maribora. 

Članki iz rubrike