ralijan2MAX Svet24.si

Nataša Tič Ralijan: Če nimaš notranjega miru, ...

profimedia-0124656402 Dobra karma

Nam zlomljeno srce res lahko povzroči smrt? ...

mehčalec za perilo Svet24.si

Ali veste, kdaj ni dobro uporabljati mehčalca?

Konji Svet24.si

FOTO: Shirani in dehidrirani konji le na varnem: ...

božične želje Dobra karma

Popoln postopek aktiviranja želja za leto 2020

lucija Njena.si

Kaj se je po snemanju zgodilo med Lucijo in ...

sara-rutar Njena.si

Sara Rutar šokirala z resnico o sebi

rb
rb
0 09.08.2019 20:11:15

VELIKONJA na OBALO? Tukaj je odgovor prvega moža KOPRA, ki se je dotaknil tudi morebitne PANIKE na Bonifiki

Jurij Kodrun
Informacija o morebitni selitvi odličnega napadalca Gorice v Koper je še dodatno ogrela ozračje pred primorskim derbijem.

Med odštevanjem do dvoboja med Gorico in Koprom v tretjem krogu drugoligaškega prvenstva je odjeknila bomba, da ima najboljši strelec štirikratnih prvakov na mizi ponudbo kluba z Bonifike. Informacija prihaja iz zelo zanesljivega vira in nimamo niti najmanjšega razloga, da mu ne bi zaupali, verjeli, toda seveda smo želeli tudi odziva glavnih igralcev. Etien Velikonja za komentar ni bil dosegljiv, 'ujeli' pa smo prvega moža znova kanarčkov. "Tega ne bom komentiral," je bil odločen Ante Guberac. "In ne boste me prepričali o nasprotnem," je še pristavil. Naših navedb torej ni potrdil, a jih ni niti zanikal, kar prav gotovo razkriva, da se nekaj dogaja. Morda se ne bo zgodilo danes, lahko bi se do konca prestopnega roka … Kakopak ob predpostavki, da nekdanji reprezentančni napadalec ne bo dobil 'nespodobnega' povabila iz tujine.


Nismo bili pravi, a smo si zaslužili več

Koprski predsednik je bil neomajen, o Etienu Velikonji ni želel razpredati, zato smo se v nadaljevanju dotaknili uvodnih 180 minut, v katerih so Miran Srebrnič in njegovi varovanci proti Krki in Brdom osvojili zgolj dve točki. Vsekakor manj od pričakovanj, zato je logično sklepati, da na Obali prevladuje razočaranje. "Ali sem razočaran? Dejstvo je, da izkupiček ni takšen, kot bi si želeli, vendar menim, da bi si po prikazanem zaslužili več. Nismo bili pravi, o tem ni nikakršnega dvoma, toda samo z nekaj malega sreče bi lahko imeli tudi vseh šest točk. Za zdaj žal ni bila naša zaveznica, poleg tega se nam je v končnici obeh tekem na neki način zgodila psihološka blokada. Pripisujem jo temu, da smo v tretji ligi v tem obdobju kot po pravilu imeli visoko prednost. Moštvo potemtakem ni navajeno negotovosti in se ni odzvalo najbolje. Ampak najpomembnejše je vsekakor spoznanje, da fantom nimam česa očitati, trudili so se po najboljših močeh," je povedal Ante Guberac.

936-1-guberac nm
Nikola Miljković
Gorica je favorit


Dva remija nista ravno obetavno izhodišče za spopad z Gorico, Dare Vršič in soigralci so se bržčas že znašli pod vsaj manjšim pritiskom. "Popolnoma jasno je, da želimo zmagati, to je naš cilj, a prav tako je jasno, da je Gorica favorit. Prišla je iz prve lige, mi iz tretje. Da, radi bi bili uspešni, a četudi morda izgubimo, to ne bo konec sveta. Ne bo nikakršne panike, ekipa ni pod pritiskom. Vem, da imamo kakovostno ekipo, in vem, da imamo tudi takšnega trenerja, zato sem prepričan, da je samo vprašanje časa, kdaj bo naš stroj začel delovati, kot smo si zamislili. Ne dvomim o tem, da bo sčasoma vse prišlo na svoje mesto," je optimist prvi mož Kopra.

Članki iz rubrike