stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 22.05.2019 06:30:34

Olimpija že ima 'PRVO OKREPITEV' za NOVO SEZONO! Prepričali so se, da je DOVOLJ DOBER, nato pa ...

alesfevzer.com
Jan Andrejašič bo ostal v Ljubljani.

Številni nogometaši Olimpije komaj čakajo na konec sezone in začetek poletnega prestopnega roka, saj želijo na vsak način zamenjati delodajalca, za Jana Andrejašiča pa to ne velja. Primorec na začasnem delu v slovenski prestolnici bo prihajajočo nogometno tržnico dočakal povsem miren, saj dvomov glede njegove prihodnosti ni več.

Ko je Jan Andrejašič pozimi podpisal za Olimpijo, si je slednja njegove usluge zagotovila le za pol leta. No, ob tem se je s Celjem dogovorila tudi za možnost dokončnega odkupa. In to je zdaj tudi izkoristila. Andrejašič bo torej še naprej igral za Olimpijo, kar je novica, ki bo razveselila marsikaterega navijača ljubljanskega kluba. Nekdanji član Kopra se je namreč z igrami v zeleno-belem dresu prikupil številnim. Tudi zaradi požrtvovalnosti in borbenosti; slednje Andrejašiču res ne gre očitati, o tem ne nazadnje priča podatek, da je v tej sezoni prejel že sedem rumenih kartonov. To je razlog, zakaj danes na tekmi z murskosoboško Muro ne bo igral, skupaj s soigralcem Vitjo Valenčičem bo moral zasesti mesto na tribuni.

POMAGAL MU JE TUDI TEKMEČEV STATUS
Triindvajsetletnik, ki je bil pred časom na pragu prestopa v Italijo, a mu je načrte prekrižala huda poškodba kolena, je doslej za Olimpijo odigral 11 tekem, na katerih je vknjižil dve podaji; eno tudi na nedavnem večnem derbiju, ko je žogo kot na pladnju dostavil na glavo Roka Kronavetra za vodstvo Olimpije z 2:0. Andrejašič, ki je skupno gledano v slovenski ligi odigral 84 tekem, na začetku sicer ni bil prva izbira za desno stran obrambe, tam je več priložnosti dobival mladi Ganec Eric Boakye. Potem so se stvari spremenile tudi zato, ker Boakye spada med tujce zunaj Evropske unije, teh pa ima Olimpija kar veliko.

KOLIKO JE OLIMPIJA PLAČALA CELJU ZA ANDREJAŠIĆA? TO SI LAHKO PREBERETE V CELOTNEM ČLANKU, KI JE NA VOLJO V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN! DANAŠNJI IZVOD SI LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

andrejasic vrhovec olimpija maribor
alesfevzer.com

Članki iz rubrike