reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 21.05.2019 15:52:48

OJOJ, kaj si TI NOR?! Sodnik ni priznal OČITNEGA ZADETKA, kar je sledilo, preprosto ŠOKIRA! (video)

vszi
Dvoboj Domžal in Celja je zaznamoval zadetek Shamarja Nicholsona, ki bi ga moral sodnik Andrej Žnidaršič razveljaviti in dosoditi indirektni prosti strel za goste. Še veliko hujšo napako pa si je privoščil sodnik v prvi japonski ligi.

Zanimivo je, da se je zgodilo prav na Japonskem, ki je znana po vrhunski tehnologiji. Toda zadetka, pri katerem je šla žoga dober meter čez golovo črto, in se od mreže odbila nazaj na igrišče, sodniki preprosto niso videli.


Zgodilo se je na tekmi Urawe in Shonana, tekla je 31. minuta, ko so domačini vodili z 2:0. Po zadetku so si gostujoči nogometaši jasno skočili v objem, toda sodnik jih je šokiral, ko je pokazal, da se igra nadaljuje. Urawa je krenila v hiter protinapad, kar trije igralci so sami prišli pred enega branilca in golmana, a je slednji tekmečev strel uspel ukrotiti. 

Protesti niso zalegli, ostalo je pri sodnikovi odločitvi. Toda velika krivica, ki se jim je zgodila, gostov ni potrla, še več, dala jim je dodatne energije. Jezni zaradi omenjenega dogodka so se v drugem polčasu razleteli po igrišču, zadeli trikrat in na koncu slavili s 3:2. Zmagoviti gol so zabili v četrti minuti sodnikovega podaljška!

Značke: gol, sodnik, japonska

Članki iz rubrike