jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

nu
nu
2 21.05.2019 17:17:36

Zidane je BESEN na predsednika PEREZA: Ne, takole pa NE BO ŠLO!

Profimedia
Pri Realu se še naprej ozirajo za igralci, s katerimi bi okrepili zasedbo.

Zinedine Zidane in predsednik Florentino Perez skupaj kujeta načrt, kako to narediti. Zdaj pa se je zataknilo. Konkretno zataknilo!

Francoski strokovnjak je namreč predsedniku predlagal igralca, toda on ga noče upoštevati. Vseeno pa Zidane še ni obupal, na vsak način želi na stadionu Santiago Bernabeu videti Sadia Maneja iz Liverpoola.Pri španskem Okdiariu pravijo, da sta Zidane in Perez različnega mnenja že na vratarski poziciji. Francoz bi rad med vratnicama imel Keylorja Navasa, medtem ko je uprava (veliko) bolj naklonjena Thibautu Courtoisu.

Bojda naj bi bil Paul Pogba veliko bližje podpisu pogodbe, kot si marsikdo misli, ampak težavo zdaj predstavlja Mane. Liverpool za svojega zvezdnika zahteva 200 milijonov evrov, Florentino Perez pa je samo zamahnil z roko in prižgal rdečo luč temu prestopu. Zidane vseeno še naprej trmasto vztraja, da igralca preproto mora imeti v moštvu, toda uprava se ne da, v klubu so namreč prepričani, da je cena pretirana. Še več, Florentino Perez je celo mnenja, da sta Vinicius Junior in Marco Asensio na dolgi rok sposobna ekipi prinesti ravno toliko, kot bi prinesel Sadio Mane.

Članki iz rubrike