stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

jb
jb
6 22.05.2019 06:00:15

MARIBOR je dobil TEKMECA! Roku Kronavetru ponudili 300.000 EVROV, zvezdnik Olimpije pa ...

alesfevzer.com
To je vsekakor vprašanje, ki ta hip pošteno buri domišljijo številnih slovenskih nogometnih navdušencev: kje bo kariero nadaljeval Rok Kronaveter?

Za zdaj Mariborčan ostaja član Olimpije. No, neaktivni član Olimpije. Zadnjo tekmo zanjo je že odigral, a ne po svoji želji; Rok Kronaveter je kljub odločitvi o slovesu namreč še želel pomagati Ljubljančanom, toda uprava kluba se je odločila drugače. Ali bodo zmaji to obžalovali ali ne, bomo šele videli, prav tako še ni gotovo, ali se bo Kronaveter res preselil v Maribor.

Zanimanje slednjega naj bi bilo resnično, čeprav nogometaš trdi, da stikov še ni bilo, toda 32-letnika hkrati želijo tudi tuji klubi. Pisali smo o zanimanju Madžarov, včeraj pa je do nas prišla informacija, da so Kronavetra snubili tudi Izraelci, natančneje klub po imenu Ironi Kiryat Shmona, kjer igra Valon Ahmedi. Izraelski prvoligaš naj bi Kronavetru ponudil pogodbo, ki bi mu na leto prinesla 300.000 evrov. Toda Kronaveter se jim je menda prijazno zahvalil, kar je po svoje razumljivo: igranje v Izraelu pač ni nekaj, kar bi bilo kdo ve kako mamljivo. Sploh za klub iz spodnjega dela lestvice.

Članki iz rubrike