Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
0 07.05.2019 21:09:22

Bo ANTE ŠIMUNDŽA ostal na klopi MURE? Tukaj je odgovor, zdaj je VSE JASNO!

Grega Wernig
Negotovosti glede nadaljnje usode mariborskega strokovnjaka na črno-beli klopi ni več.

Navijači Mure imajo pred končnico sezone dovolj razlogov za zadovoljstvo. Njihovi ljubljenci so se kot novinci med elito predstavili v nadvse spodbudni podobi, toda obenem so vsi, ki prisegajo na črno-belo barvo, že kar nekaj časa tudi na trnih. Razlog? Ante Šimundža!

Mariborskemu strokovnjaku bo po koncu sezone potekla pogodba in že nekaj časa v zraku visi vprašanje, ali bo podaljšal sodelovanje s Prekmurci. Oziroma je viselo, zdaj namreč ni več nikakršnih dvomov. Nekdanji odlični napadalec, ki si je pri privržencih soboškega prvoligaša zagotovil kultni status, bo tudi v prihodnje ostal na ravnici

"Mura je le še korak oddaljena od tega, da si zagotovi obstanek v ligi in uresniči zastavljen cilj pred začetkom prvenstva. Veliko zaslug za to ima Ante Šimundža, ki je tudi v drugi zaporedni sezoni na klopi črno-belih s svojimi varovanci izpolnil pričakovanja vodstva kluba.

Štajerskemu strategu na klopi črno-belih bi letos poleti iztekla pogodbo z Muro, zato so v zadnjih tednih stekli pogovori o nadaljevanju sodelovanja. S ponosom lahko rečemo, da bosta Mura in Šimundža še naprej hodila po skupni poti, Ante je namreč podaljšal pogodbo za dodatni dve sezoni in bo na Fazaneriji ostal do junija 2021. Ambiciozen klub, nogometno okolje in izredni prekmurski navijači so Šimundžo prepričali, da nadaljuje z delom na Fazaneriji. Vodstvo kluba tako zadovoljno sporoča, da gredo črno-beli novim zmagam naproti skupaj z Antejem Šimundžo," so sporočili iz klubskih pisarn v Fazaneriji.

Članki iz rubrike