stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
4 07.05.2019 18:55:18

Uf, to pa BOLI! VELIKA smola ZVEZDNIKA slovenske lige

Rudi Požeg Vancaš (levo) še v dresu Celja proti Mariboru.
Grega Wernig
Na prisilnem počitku bo vsaj tri tedne.

V knežjem mestu so verjeli, da si bodo v dvoboju s Krčani pred končnico prvenstva izboljšali izhodišče v boju za uvrstitev na mednarodno prizorišče, a namesto tega so si ga vsaj malce zapletli. Sicer so še vedno v ugodnem položaju in sami odločajo o svoji usodi, toda z dvema točkama več bi bil svet gotovo še lepši.

"Nismo bili pravi. Nismo našli ideje, kako prebiti obrambo tekmeca, posledično smo trpeli v obrambi. Pride tudi dan, ko z opravljenim ne moremo biti zadovoljni. Manjkali so nam zaključki, konkretnost, pogum, bili smo prepočasni in premalo odločni, več si nismo zaslužili," je bil kritičen domači trener. "Tekma je bila na nizki kakovostni ravni, z izjemo sojenja, ki je bilo evropsko in ga nismo navajeni. Vse ostalo je bilo za hitro pozabo, toda časa za objokovanje ni, preizkušnje si sledijo druga za drugo. Do konca je ostalo pet preizkušenj, še marsikomu se bo zalomilo," je še pristavil Dušan Kosić.

Da bi bilo vse skupaj še huje, je ljubljanski strokovnjak pred prihajajočimi preizkušnjami ostal brez najmočnejšega orožja - Rudija Požega Vancaša. Slovenski reprezentant je moral sredi drugega polčasa zaradi poškodbe mečne mišice predčasno z igrišča. Okrevanje naj bi trajalo vsaj tri tedne, kar hkrati pomeni, da je sezone za celjsko desetico že konec, prav tako je vprašanje, ali bo lahko med kandidati Matjaža Keka za naslednji kvalifikacijski dvoboj proti Avstriji.

volaric pozeg mm
Martin Metelko

Članki iz rubrike