Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.05.2019 15:50:28
Deli članek:

Mourinho dobil NOVO PONUDBO! Zdaj ga želi serijski prvak svoje države in nekdanji evropski prvak

Profimedia

Jose Mourinho je že skoraj pol leta brez službe, a prah okoli njega se vseskozi dviga.

Danes 56-letni Portugalec se z opravljenim delom v Manchaster Unitedu ni proslavil, a kljub temu vseskozi skrbi, da ostaja na trenerskem zemljevidu. Ugibanja o tem, kateri klub bo prevzel, kam ga bo zaneslo, se nikakor ne končajo. Za zdaj se še ni odločil, ponudbe pa naj bi kar deževale na njegov naslov.

Britanski mediji so nedavno objavili, da je upravni odbor Celtica vzpostavil stik z Mourinhom in mu ponudil mesto trenerja v tem škotskem velikanu. Ekipa iz Glasgowa je osmič zapored osvojila naslov državnega prvaka, vodstvo kluba pa želi narediti korak naprej v ligi prvakov. In za takšno nalogo naj bi bil portugalski trener ravno pravšnji človek. pred nekaj tedni je Celtic zapustil dosedanji strateg Brendan Rodgers, ki je prevzel Leicester, začasno pa ga je zamenjal Neil Lennon.

Ali bo Mourinho ravno v klubu, ki je v zadnjem času serijski prvak svoje države, pred približno petdesetimi leti pa je osvojil tudi evropski naslov, našel pravi motiv za nadaljevanje svoje trenerske kariere, je vprašanje. V zadnjem času sta mu namreč sodelovanje ponudila tudi Roma in PSG.