Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
6 11.08.2018 08:15:00

DARKO MILANIČ BESEN KOT RIS: Kar je naredil Dervišević, je nedopustno

Drago Wernig - TAKA
Že dolgo ga nismo videli tako jeznega. Bil je besen, hkrati tudi zelo razočaran. Darko Milanič ob koncu tekme na Ibroxu ni skrival svojih čustev, pač pa je z vsemi topovi krenil nad svoje varovance. Še posebej nad Amirja Derviševića, ki mu je zameril marsikaj.

Velikokrat smo se po mariborskih tekmah čudili temu, da Darko Milanič nikdar ne zna reči bobu bob. Da tudi ko njegovi varovanci odigrajo slabo tekmo, najde pozitivne stvari. Da nikdar ne kritizira in da vsakič znova najde neki dober izgovor. Tokrat ni bilo tako, po četrtkovi slabi predstavi v Glasgowu je primorski strateg končno stopil pred medije in povedal, kar je bilo očitno. Pri čemer ni skoparil s kritikami, največja tarča kritik pa je bil nogometaš, ki je bil v zadnjih tednih, mesecih morda celo v najboljši formi od vseh, Amir Dervišević.


»Zgodila se je tekma z veliko napakami. Prvo, nedopustno, je naredil Amir Dervišević. Skozi vso tekmo je zamujal v sprejemih, pri gibanju, vse je bilo prehitro zanj. Tu bo treba zamenjati pristop. Na žalost so vse napake pri podajah in v duelih pripeljale do poraza. Na to nismo navajeni, ni nam všeč, da izgubljamo. Vse bomo naredili, da bomo na povratni tekmi odlični, najboljši, kot smo lahko,« je kritike svojemu varovancu namenil Primorec.

Kritike pa niso letele samo na Derviševića, pač pa tudi na celotno moštvo, ki je bilo v četrtek nebogljeno.

Članki iz rubrike