Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
1 06.01.2018 18:47:16

ZLATKO ZAHOVIĆ: Kar je danes RESNICA, je lahko že jutri LAŽ. In obratno!

Drago Wernig - TAKA
V Ljudskem vrtu se je po koncu jesenskega dela sezone zgodilo že marsikaj in nikakor ni izključeno, da se bo tudi v prihodnje, čeprav se zdi, da so trenutne razmere – vsaj navzven – relativno mirne.

Po nadvse živahnem obdobju v pričakovanju novega leta, iz Ljudskega vrta že nekaj dni ni informacij o novih kadrovskih premikih, javna skrivnost pa je, da bo naslednji povezan z vijoličastim upom. O tem, da Nino Kukovec zapušča Maribor, ni več nikakršnega dvoma, po naših informacijah bo v ponedeljek tudi uradno postal član Fiorentine. Italijanski prvoligaš iz Firenc bo odštel 800 tisoč evrov odškodnine, toda v pogodbi so oziroma bodo tudi takšni in drugačni dodatki, ki bodo vijoličastim iz štajerske prestolnice navrgli še kar nekaj zaslužka.

Še precej bogatejšega bi lahko zagotovil prestop Jasmina Mešanovića, o katerem se šušlja že kar nekaj časa. Največkrat se omenja Genoa, ki naj bi bila po zadnjih informacijah v italijanskih medijih pripravljena plačati 1,5 milijona evrov nadomestila, po teh navedbah naj bi vijoličasti zahtevali milijon več. 

Kakšno podrobnost v zvezi z aktualnim dogajanjem smo želeli izvedeti tudi od Zlatka Zahovića. "Ljudje kličejo, veliko kličejo, ampak za zdaj ni nič dovolj konkretnega," je odvrnil športni direktor vijoličastih, a kar tako se nismo želeli "predati". Hoteli smo vsaj kakšen namig glede naslednjega prestopa. Bo to vroč Jasmin Mešanović, bo morda Marwan Kabha ali kdo tretji? "O tem je prezgodaj govoriti. To velja tako za Mešanovića kot za Kabho ali kogarkoli drugega. Nogomet je stvar trenutka. Prestopni rok je izjemno nepredvidljiv, pogosto je treba sprejemati hitre odločitve. In kar je danes resnica, je lahko že jutri laž. In obratno," pravi Zlatko Zahović.

Članki iz rubrike