Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 06.01.2018 13:07:52

Domžalčani potrdili ODHOD pomembnega člena ekipe in poudarili: Za marsikoga je lahko odličen vzor!

Grega Wernig
Dvakratni slovenski prvaki so tudi uradno ostali brez 23-letnega nogometaša.

Po koncu jesenskega dela sezone je za najbolj odmevno informacijo ob Kamniški Bistrici vsekakor poskrbel Jure Balkovec, ki bo kariero nadaljeval v italijanski serie B. Že kar nekaj časa je bilo znano, da bo oblekel dres Barija, ki se poteguje za uvrstitev oziroma vrnitev med elito pri zahodnih sosedih, po petkovih zdravniških pregledih v znameniti rimski kliniki Villa Stuart pa je prestop tudi uradno potrjen.

"Začetek leta 2018 prinaša prvo kadrovsko novico, ki je povezana z novim odmevnim prestopom iz našega kluba. Domžalskega dresa v prihodnje ne bo več nosil dolgoletni član rumene družine Jure Balkovec, ki si je z odličnimi igrami priigral prestop v sloviti Bari, ki danes uspešno nastopa v italijanski serie B," so zapisali na spletni strani dvakratnih slovenskih prvakov.

balkovec
"Jure si je prestop zaslužil s trdim delom. V našem klubu je bil eden izmed igralcev z najdaljšim stažem, ki je predvsem v zadnjih sezonah kazal izjemno dobre predstave, ki so že nekaj časa vzbujale pozornost močnejših evropskih klubov. Bari je po našem mnenju odlična odskočna deska za njegov napredek, ki se s prestopom v Italijo zagotovo še ne bo končal. S prestopom smo poleti počakali in izkazalo se je, da smo se odločili prav. Našli smo namreč okolje, ki je lahko zadovoljila predvsem potrebe nogometaša in seveda tudi našega kluba," se je odzval športni direktor Domžal Matej Oražem in dodal, da je zdaj že nekdanji član rumenih lahko odličen vzor za marsikaterega nogometaša: "V svoji karieri je imel tudi nekatera težka obdobja, a je z nepopustljivostjo in pravim odnosom pokazal pravo pot. To je odličen dokaz in vodilo vsem tistim, ki jim sprva morda ne uspe preboj na največji oder, da se s trdim delom lahko premosti marsikatera ovira. Juretu je to uspelo in danes že trka na vrata serie A ter seveda tudi slovenske reprezentance. Vsi v klubu smo zelo veseli, da mu je uspel preboj v zelo dober klub, ob tem pa mu želimo veliko uspehov v novi sredini."

Članki iz rubrike