Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.01.2018 12:32:39
Deli članek:

Zgodba je zaključena. BARCELONA naj bi za NAJNOVEJŠO OKREPITEV odštela 120 milijonov evrov

Katalonski velikan je očitno dosegel namen in v svoje vrste privabil igralca, ki si ga je tako zelo želel.

Zgodbe je očitno konec, Brazilec Philippe Coutinho se bo iz Liverpoola preselil v Barcelono. Španski mediji poročajo, da bo podpisal petletno pogodbo, po teh navedbah sta se kluba dogovorila za 120 milijonov evrov odškodnine, poleg tega pa še za 40 milijonov tako imenovanih bonusov. Petindvajsetletnik bo nadomestil praznino po odhodu rojaka Neymarja v rekordnem prestopu iz Barcelone v Pariz Saint-Germain.

O tem, da se Katalonci po neuresničenem poletnem prestopu niso predali in Brazilec ne bo ostal na Anfieledu, je zadnji dan prejšnjega leta pomotoma naznanil Barcin opremljevalec športne opreme Nike. Na svoji spletni strani je ponujal dres Barcelone z imenom Coutinha ter vabilom, da lahko navijači do 6. januarja dobijo brezplačen tisk imena na dres, reklamo pa so kmalu umaknili.

Francoski L'Equipe pa je poročal, da naj bi Liverpool že navezal stik z igralcem Leicesterja Riyadom Mahrezom, da bi pri Liverpoolu nadomestil Coutinha, po navedbah nekaterih drugih medijev pa naj bi bila najverjetnejša zamenjava Thomas Lemar iz Monaca.