Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

horoskop Svet24.si

Različni astrološki znaki, različne poti do ...

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 13.06.2015 15:03:38

Olimpija: Bo težava določena odškodnina?

Grega Wernig
"V torek smo se srečali z Andražem Šporarjem. Moram povedati, da smo v 15 minutah imeli zelo vroč pogovor, na koncu pa smo le našli pozitivne rešitve. Tudi on je bil zadovoljen. Dogovorili smo se, da se dobro odpočije in se vrne na trening z napolnjenimi baterijami," je pred dnevi razkril novi generalni direktor Olimpije Ranko Stojić,

Stojić noče niti pomisliti, da bi mlademu napadalcu, ki ima še dveletno pogodbo, dovolil oditi. Gotovo pa ne za 600 tisoč evrov, kolikor je ponujal Sturm. Mlademu slovenskemu reprezentantu je ponudil podaljšanje sodelovanja za še eno leto, kakopak pod precej boljšimi finančnimi pogoji.

Andraž Šporar nad takšnim scenarijem menda ni navdušen, preprosto bi se rad preizkusil v tujini. Če bi morda vendarle privolil v podpis nove pogodbe, pa bo po naših informacijah skupaj z zastopnikom Amirjem Ružnićem vztrajal pri aneksu o natančno določeni odškodnini. Znesek, ki ga imata v mislih, je skoraj zanesljivo precej nižji od tistega, o katerem razmišlja Ranko Stojić.

945-13-delamea gw
Grega Wernig

DELAMEA NA OPERACIJO
Nogometaši Olimpije so sicer v sredo začeli priprave na novo sezono, eden tistih, ki bi se že morali začeti potiti, je tudi Antonio Delamea Mlinar, toda kljub še dveletni pogodbi na uvodnih treningih ni sodeloval. In vprašanje je, kdaj bo spet naslednjič vadil s soigralci. Saj ne, da mu novi trener Marijan Pušnik ne bi zaupal, problem se skriva drugje.

Štiriindvajsetletni branilec je namreč znova poškodovan, da bi bilo vse še huje, mu je vnovič ponagajalo koleno, s katerim je imel v preteklosti že večkrat težave, zdaj pa bi skorajda težko bilo slabše. Spet, že drugič v dokaj kratkem obdobju, mora na operacijo križnih vezi, kar pomeni, da je uvodni del prihajajoče sezone zanj že izgubljen. V Ljubljani pričakujejo, da se bo vrnil na začetku zimskih priprav, čeprav se hkrati govori, da je njegovo koleno v tako slabem stanju, da bi lahko počitek trajal še malce dlje.

Članki iz rubrike