Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

horoskop Svet24.si

Različni astrološki znaki, različne poti do ...

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

rb
rb
0 13.06.2015 10:25:34

Domžale: Sedmerica novim izzivom naproti

Arsen Perić
Domžalčani so se po dvanajstih dneh oddiha znova zbrali in začeli priprave na novo sezono, ki jo bodo dvakratni prvaki s prvo tekmo 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa začeli že 2. julija.

Rumeno-modre je ob Kamniški Bistrici pozdravil in nagovoril predsednik Stane Oražem, nakar so se Luka Elsner in njegovi varovanci odpravili v Ihan, kjer so opravili prvi trening.
"Dopust je bil po eni strani kratek, po drugi pa dovolj dolg, da smo se tako miselno kot tudi fizično spočili in s polnimi baterijami prišli na priprave. Pred nami je veliko lepih in zanimivih stvari, tako da odmor ni bil prekratek," je povedal Luka Elsner.

domzale trening ap
Arsen Perić

Glavni strateg ima s svojimi sodelavci 20 dni časa, da ekipo pripravi na prvi evropski izziv: "Zaslužili smo si igranje v zgoščenem ritmu. Tudi za igralce je najbolje, da igrajo v ritmu sobota-sreda-sobota. Skrajšani pripravljalni del sezone je za njih zagotovo ugoden. Število treningov bo manjše, zato je treba v celoti izkoristiti slehernega od njih. Poskušali bomo nadaljevati zgodbo, ki smo jo začeli v pretekli sezoni. Dobre rezultate in igre moramo potrditi ter jih dvigniti še stopničko višje."

Uvodne vadbe se je udeležilo 22 igralcev. Zaradi reprezentančnih obveznosti ali predhodnega dogovora o podaljšanjem dopustu so manjkali Nejc Vidmar, Kenan Horić, Jure Balkovec, Rudi Požeg Vancaš in Anže Malnar, medtem pa so nekdanji igralci Domžal postali Jorrin John (konec pogodbe), Yann Mvita (amater), Tadej Rems (konec pogodbe), Goran Vuk (konec pogodbe), Antonin Trilles (konec kariere), Anže Jelar (sporazumna prekinitev pogodbe) in Veljko Simić (konec posode).

domzale trening ap
Arsen Perić

"Sprememb je zelo malo, tako da bomo kader morda le nekoliko osvežili. Nekaj igralcev je na preizkušnji, iščemo pa nogometaše, ki bodo po kakovosti vsaj za korak boljši od teh, ki jih imamo na voljo. Nikomur ne bo lahko, saj so fantje v pretekli sezoni izpolnili cilj in pričakovanja. Ne vidimo razloga, zakaj bi pripeljali nekoga, ki je na isti ravni kot obstoječi nogometaši. Vsi, ki bodo prišli na preizkušnjo, se bodo soočili z visokimi zahtevami," je jasen 32-letni strokovnjak.

Galerija

Članki iz rubrike