psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

eč
0 07.03.2015 09:49:30

DOMŽALE - KRKA: Pravi čas za predramiti se

Vodilne Domžale bodo v soboto ob 17. uri gostile Novomeščane.

Spogledovali so se z naslovom prvaka, po prihodu kralja strelcev iz pretekle sezone Mateja Eterovića se je optimizem še okrepil, ko sta podpisala še Juninho in Lucas Horvat, so navijači Domžal navdušeno vzkliknili: »Nihče nas ne bo zaustavil.« Toda že po dveh spomladanskih krogih je optimizem ob Kamniški Bistrici precej splahnel.
Sto osemdeset spomladanskih minut in vsega ena osvojena točka. Pa čeprav sta bila nasprotnika vsaj na prvi pogled več kot premagljiva. Toda Zavrč in Rudar sta dokazala, da je slovenska liga ne glede na vse zelo izenačena in da gre hitro kaj narobe, če nisi povsem pravi. In posledica? Domžale so izgubile prvo mesto na lestvici, vse skupaj je trenerja Luko Elsnerja spravilo v vse prej kot čudovito voljo. Toda časa za objokovanje usode ni, že danes Domžale čaka nova naloga, v Športnem parku bo gostovala Krka. In ker je ne glede na vse boj za prvaka še naprej odprt, bi bilo nesmiselno kar tako obupati. 


»V Zavrču smo dominirali celotno tekmo, še posebej dobro pa smo igrali uvodnih 20 minut. Težava je v realizaciji, saj iz petih lepih priložnosti nismo uspeli doseči gola. Če bi povedli, bi se tekma odvila v povsem drugo smer, tako pa smo dobili nesrečen gol iz prekinitve, ko se je žoga odbila od našega igralca. Gledati moramo le naprej, saj že jutri v Domžale prihaja Krka. Vknjižiti moramo vse tri točke, ki so tako rekoč nujne,« poudarja novinec v domžalskem klubu Matic Črnic.
Čeravno je Krka izgubila v Celju, so Dolenjci zadovoljni; prvo tekmo, ko so se udarili z Zavrčem, so pač dobili in na osmem mestu ujeli Gorico. Zato bodo v Domžalah še nekoliko bolj sproščeni. A tudi oslabljeni: zaradi kartonov bosta manjkala Danijel Rašić in Nikola Žižić.

Članki iz rubrike