psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
0 07.03.2015 11:37:49

GORICA - RADOMLJE: Lahko bi se močno zakuhalo

Še nedolgo tega se je zdelo, da Novogoričani mirno pljujejo po prvoligaških vodah, čeprav se nahajajo v spodnjem delu razpredelnice.

Zdelo pa se je še nekaj: da so Radomlje že izgubljene in dokončno odpisane. A se je na hitro marsikaj spremenilo, že jutri pa bi lahko zaplet postal še precej večji.
Gre sicer za hipotezo, pa vseeno: če bi se Radomljani z gostovanja v obmejnem mestu vrnili z zmago, bi se boj za obstanek spet povsem razplamtel. Razlika med tokratnima nasprotnikoma bi splahnela, v primeru slavja gostov bi imela Gorica pred Radomljami le še štiri točke prednosti. In to nekaj mesecev pred koncem sezone! Skratka, edina nedeljska tekma 23. kroga, začela se bo ob 15. uri, bo tekma s težo. Novogoričani bežijo stran od še večjih težav, Radomljani pa lovijo priključek s karavano, ki jim je nedolgo tega že skorajda dokončno ušla.


Čeprav je Gorica na lestvici pred Radomljami, pa se zdi, da v klubu iz okolice Domžal vlada boljše vzdušje. Modro-beli so namreč izgubili obe letošnji tekmi, najprej so jih dobili po grbi v Mariboru, nato se je še stari tekmec Koper iz Nove Gorice vrnil s polnim plenom. Tudi Radomlje so v prvem spomladanskem krogu visoko izgubile (Olimpija je slavila s 4:0), a jim je nato sredi tedna uspel velik podvig. Četa Dejana Djuranovića je premagala Rudarja in tako prišla še do tretje zmage v sezoni. S katero pa je začutila, da vendarle še ni vse izgubljeno. Mož odločitve je bil Enis Đurković, ki je že na prvi tekmi po selitvi iz Olimpije dokazal, da bi znal biti ključni mož v bitki za obstanek.
Oba kluba bosta oslabljena, domači bodo zaradi kartonov pogrešali branilca Simoneja Napolija, pri gostih bo manjkal na tekmi z Olimpijo izključeni vezist Jure Balkovec.

Članki iz rubrike