Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.10.2014 01:14:57
Deli članek:

Karapetrović: Bili smo boljši

Nikola Miljković

Trener Olimpije je na novinarsko konferenco po derbiju prišel ne preveč prešerne volje, zavedal se je, da so imeli zmaji tokrat odlično priložnost, da iz Ljudskega vrta odnesejo vse tri točke.

"Odigrali smo eno fantastično tekmo, v kateri smo nadigrali nasprotnika v vseh segmentih igre. Žal mi je, da v prvem polčasu nisem takoj zamenjal poškodovanega Arisa Zarifovića. Nismo točno vedeli, ali bo lahko nadaljeval ali ne in smo čakali., V tistem času smo potem prejeli dva zadetka, morali bi prej reagirati z menjavo. Po izenačenju smo nadaljevali v fenomenalnem slogu in na koncu mislim, da smo izgubili dve točki. Zelo mi je žal, da te tekme nismo dobili, ker smo bili boljši," je povedal Karapetrović

Ljubljančani so na tekmi po desetih minutah vodili z 2:0, v drugem polčasu pa so imeli kar nekaj priložnosti, da bi pri vodstvu s 3:2 še nekajkrat zadeli in tekmo mirno pripeljali do konca. Najlepšo priložnost je zapravil Andraž Šporar, ki je stekel sam proti Handanoviću, toda bil je nenatančen. "Obžalovali bomo celo tekmo, ne samo priložnost Šporarja. Vsi hvalite naš prvi polčas, ampak jaz sem več kot zadovoljen tudi z drugim polčasom, ker smo imeli tri, štiri stoodstotne priložnosti. Na žalost nam ni uspelo zabiti zadetka, ampak glave gor, gremo naprej," je novinarjem dejal trener zeleno-belih, ki se ni strinjal s trditvijo, da so zmaji dve točki morda izgubili tudi zaradi neizkušenosti: "Olimpija ni neizkušena, nezrela. Je dobra ekipa, ki tokrat ni uspela zadeti večkrat od nasprotnika. Ampak kot sem rekel, glave gor in bomo poskušali na naslednjih tekmah dobiti tri točke."