Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2014 17:23:52
Deli članek:

Milanič še brez zmage

Nekdanji kapetan slovenske reprezentance Darko Milanič, ki je pred dnevi sedel na vročo klop angleškega Leeds Uniteda, tudi na tretji tekmi ni uspel vknjižiti vseh treh točk.

Nekdanjemu angleškemu velikanu v letošnji sezoni ne cvetijo rože, njihovi navijači zagotovo niso pričakovali, da bodo imeli njihovi ljubljenci po enajstih tekmah na svojem kontu samo 15 točk. Zaradi slabega začetka sezone je kontroverzni predsednik Leedsa Massimo Cellino zamenjal trenerja, angažiral je Darka Milaniča. Nekdanji trener Maribora in graškega Sturma je do zdaj trikrat sedel na klopi svojega novega kluba, na prvo zmago pa še čaka. Po porazu na ognjenem krstu v gosteh proti Brentfordu, je na domačem igrišču remiziral z Readingom, danes pa je na Elland Roadu točko Leedsu odvzel še Sheffield Wednesday. 

Gledalci v prvem polčasu niso videli zadetkov, sedem minut po ponovnem prihodu iz slačilnic pa so gostje povedli, ko je v polno zadel Maguire. Milaničevi varovanci so na vsak način poskušali izid izenačiti in to jim je uspelo v 80. minuti, ko je končni izid 1:1 postavil Belusci.