901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 31.08.2014 08:46:27

Danes še v novih mestih

Grega Wernig
Danes bosta v sedmem krogu Prve lige Telekom Slovenije na sporedu zadnja dva obračuna. Ob 17. uri Krka gosti Koper, tri ure kasneje pa se bosta v Novi Gorici srečala še Gorica in Rudar.
Prav vsi štirje današnji nasprotniki so na lestvici v vse prej kot zavidljivem položaju. Nihče od njih namreč ni osvojil več kot šest točk, še najslabše kaže Krki. Slednja je v letošnji sezoni vknjižila vsega tri točke, zaradi česar danes na domačem terenu cilja le na zmago.

Upanje na uspeh ji vliva tudi trenutna forma današnjega nasprotnika, saj je Koper po uvodnih dveh zmagah nanizal kar štiri poraze, posledično se je pred dnevi razšel s trenerjem Rodolfom Vanolijem. Danes bo Koprčane v Novem mestu vodil dosedanji pomočnik Alen Ščulac.

Krka je sicer pred kratkim v svoje vrste pripeljala dva nova nogometaša, na današnji tekmi pa bi lahko svoj debi dočakal Ganec Nana Addo Welbeck Maseko.


GORICA - RUDAR
Zadnjo tekmo kroga, ki bo na sporedu ob 20. uri, bodo odigrali Goričani in Velenjčani. V mestu vrtnic po zmagi in remiju znova prevladuje zadovoljstvo z upanjem, da se bo nadaljevalo tudi po nedeljskem dvoboju, a tudi Ob jezeru močno upajo, da je uspeh proti Krki v prejšnjem krogu napoved lepših časov.

Zlasti drugi polčas proti Dolenjcem je bil zelo obetaven, ob takšni podobi varovanci Jerneja Javornika tudi v slovenskem Las Vegasu niso brez možnosti za uspeh, poleg tega so pred dnevi okrepili obrambno vrsto z otrokom Maribora Elvedinom Džinićem. Na zmago in prepotrebne tri točke upa Leon Črnčič, ki pa se zaveda, da do njih ne bo lahko priti: "Ekipa Gorice igra podoben nogomet kot v prejšnji sezoni. V Gorico ne gremo na izlet, ampak po tri točke, ki jih ne bo lahko osvojiti."
Nana Addo Welbeck Maseko

Članki iz rubrike