Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

rb
rb
0 30.08.2014 11:15:29

Benedejčič, Trenevski, Jurčić, Miše, Ščulac?

Drago Wernig - TAKA
Na Bonifiki z odzivom po štirih zaporednih porazih niso presenetili. Rodolfu Vanoliju so se zahvalili za sodelovanje, najbolj vznemirljivo pa je vprašanje, kdo bo na rumeno-modri klopi nasledil italijanskega strokovnjaka.
"Nimamo še novega trenerja," je povedal športni direktor Kopra Matej Mavrič. "Na jutrišnji tekmi v Novem mestu s Krko bo ekipo vodil dozdajšnji pomočnik Alen Ščulac, a hkrati ni izključeno, da bi postal tudi dolgoročnejša rešitev," je dodal nekdanji reprezentančni branilec. Nova sprememba torej ni nujna, medtem pa v javnosti seveda krožijo imena številnih strokovnjakov, ki naj bi bila med kandidati za vodenje kanarčkov.

V zadnjih dneh se je najbolj pogosto omenjal nekdanji trener Hajduka Ante Miše, ki smo ga na slovenskem prizorišču spoznali kot igralca, nekateri stavijo na Igorja Benedejčiča, ki domače upe najbolje pozna, šušlja se tudi o nekdanjem trenerju zagrebškega Dinama Krunoslavu Jurčiću, prav tako kot o Viktorju Trenevskem. Najprej z Veržejem in nato še Zavrčem je dosegal odlične rezultate, poleg tega je kot igralec branil barve koprskega prvoligaša. Pozna torej razmere tako na Bonifiki kot v slovenski prvoligaški druščini, zato se marsikomu zdi pravšnja rešitev, a zadnjo besedo bosta seveda imela predsednik Kopra Ante Guberac in športni direktor Matej Mavrič.

Članki iz rubrike