20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ro
ro
0 30.08.2014 08:47:59

Celjani bi jih imeli več kot tri tisoč

Arsen Perić
Danes bo zanimivo v Celju, kjer se bodo ob 17. uri udarili Celjani in Ljubljančani. Eni in drugi dvoboj pričakujejo na krilih odličnih rezultatov na začetku sezone, gledalci bi morali priti na svoj račun.
"Nedvomno nas čaka zahtevna naloga, saj prihaja v Areno Petrol kakovostno moštvo, ki, sodeč po zadnjih predstavah, zasluženo meri na uvrstitev v zgornjem delu lestvice. Skrivnosti med nami ni, saj se dobro poznamo, veliko nas je tudi takšnih, ki skupaj igramo v mlajših reprezentančnih kategorijah," pravi 22-letni Blaž Vrhovec.

Nameni grofov so jasni. "Vedno je cilj premagati nasprotnika, tokrat ne bo nič drugače. Smo dobro pripravljeni, tudi motivacija je na najvišji ravni. Na zadnji domači tekmi z Mariborom smo nedvomno dokazali, da se lahko kosamo z vsakim moštvom v Sloveniji, zato verjamem, da bomo tudi proti Olimpiji prikazali dobro predstavo, ki bo zadovoljila vse navijače našega kluba. Močno upam, da se bodo gledalci odzvali našemu vabilu in nas podprli v čim večjem številu. Proti Mariboru je za nas pesti stiskalo skoraj 3000 ljudi, tokrat bi si želeli še kakšnega več. Ob podpori s tribun je nedvomno lažje igrati, zato bi še enkrat rad pozval vse ljubitelje nogometa, da pridejo in nas podprejo na tej težki preizkušnji," je še povedal 22-letni vezist, ki je gotovo eden od najpomembnejših členov celjske zasedbe.

ČRNE NAPOVEDI SO SE URESNIČILE
Spodbudno ozračje po dobrih rezultatih v zmajevem gnezdu so skalile zdravstvene težave. Črne napovedi so se namreč uresničile, Josip Golubar bo zaradi poškodbe kolena, ki jo je staknil na zadnji tekmi v Kopru, počival več mesecev. Sezone je zanj bolj ali manj konec, saj si je strgal križno vez. To pomeni, da mora najprej na operacijo, nato ga čaka naporno okrevanje, ki bo predvidoma trajalo vsaj pol leta.


Nekdanji nogometaš Zavrča se je poškodoval že ob svojem debiju v zeleno-belem dresu, zaradi česar je zanj vse skupaj še toliko huje. Nič bolj vzpodbudne niso niti novice, povezane z Miho Zajcem. Tudi slednji si je poškodoval koleno; sicer ne tako hudo kot Golubar, toda vseeno se utegne zgoditi, da bo izpustil še kar nekaj naslednjih tekem svojega kluba, v knežjem mestu je zaradi viroze vprašljiv tudi nastop Nika Kapuna.

"Ne glede na moč nasprotnika in trenutno zdravstveno stanje v moštvu nas zanima samo zmaga. Spoštujemo moštvo Celja, ki je odlično krenilo v novo sezono, a tudi naši tekmeci imajo svoje slabosti. Moramo ostati zbrani, mirni in igrati svojo igro. Ne smemo se zaleteti na samem začetku, pozneje pa pričakujem, da bomo znali izkoristiti priložnosti, ki se nam bodo ponudile," je dejal trener Olimpije Darko Karapetrović.

Darijan Matić
je pristavil: "Pričakujem dobro in izenačeno tekmo. Celje je odlična ekipa, ki je z zmago nad Mariborom dokazala, da je nanjo treba resno računati. Čeprav bomo nastopili v zdesetkani postavi, želim, da ponovimo podobno raven igre, kot smo jo prikazali v Kopru. Če bomo pravi, se lahko nadejamo ugodnega izida. Jasno pa je, da nas čaka zahtevno delo."

Članki iz rubrike