Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.08.2014 16:40:59
Deli članek:

Mavrič predstavljen kot športni direktor

Drago Wernig - TAKA

Že pred časom smo napovedali, da bomo odslej nekdanjega reprezentanta Mateja Mavriča gledali v novi vlogi, danes pa so ga v Kopru tudi uradno predstavili kot novega športnega direktorja.

Natanko leto dni po zadnji odigrani tekmi v dresu koprskega kluba se je Matej Mavrič podal novim izzivom naproti. Žal je moral svojo dolgo in uspešno kariero zaključiti zaradi poškodbe vratnega vretenca, po kateri se nikakor ni mogel vrniti na zelenice. Zdaj bo v klubu, kjer je sklenil svojo aktivno pot, deloval v drugačni vlogi. V vlogi prvega profesionalnega športnega direktorja v zgodovini nogometnega kluba Luka Koper. Na tem mestu je Mavrič nasledil  Andreja Poljšaka,  ki se bo odslej bolj posvetil upravnim nalogam in preostalim področjem delovanja.

DIHAL BO Z EKIPO
Po beseda predsednika Kopra Anteja Guberca je klub z imenovanjem Mavriča na tem položaju na pravi poti, da postane še bolje in zgledno organiziran klub.  "Veselim se novih izzivov. Evropska izkušnja, ki jo ocenjujemo kot pozitivno, nam je nakazala, da smo na nekaterih ravneh še vedno šibki. Naloge športnega direktorja bom opravljal 24 ur na dan, kar pomeni, da bom dihal z ekipo" je po imenovanju za klubsko spletno stran povedal Mavrič, ki bo zadolžen tudi za iskanje novih moči in talentov. "Z odhodom Čovila in Galešića smo izgubili dva kakovostna nogometaša, vendar verjamem, da ju lahko brez težav nadomestimo. Vprašanje pa je, če bomo zamenjave lahko našli v svojih vrstah ali bo potrebno okrepitve iskati na trgu. Prihajajoča tekma z Domžalami bo že priložnost za dokazovanje, sicer pa prestopni rok traja do konca avgusta" je še dodal Mavrič. Poleg tega je klub začasno zapustil še mladi napadalec Žiga Smrtnik, ki bo pol leta igral kot posojen igralec v vrstah Radomelj.