Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
13.08.2014 17:32:32
Deli članek:

Rastoder je globoko segel v žep

Nikola Miljković

Pred dnevi so Ljubljančani poskrbeli za vročo zgodbo prestopnega roka in Miho Zajca vrnili v zmajevo gnezdo. Izet Rastoder je moral globoko seči v žep.

"Miha Zajc, ki je imel status posojenega igralca Brava, nepričakovano zapušča celjski klub in odhaja k Olimpiji. Ljubljančani so izkoristili in aktivirali odkupno klavzulo v pogodbi, s čimer so si zagotovili ponovni prihod Zajca v svoje vrste," so 8. avgusta sporočili iz Arene Petrol. "Prihod oziroma vrnitev Mihe Zajca je bila moja največja želja tega prestopnega roka. Prepričan sem, da bo zelo dobro sprejet, saj so ga navijači vzljubili ob prvem stiku z žogo. Ima nekaj v sebi, kar odlikuje najbolj nadarjene nogometaše - pozitivno predrznost in lucidnost,« je bil nad sklenjenim poslom navdušen športni direktor zmajev Mile Aćimović.

Tudi glavni igralec zgodbe, ki je podpisal triletno pogodbo, zadovoljstva ne skriva, na slovenskem nogometnem prizorišču pa je v teh dneh najbolj vznemirljivo vprašanje, koliko denarja so morali Ljubljančani odšteti, da so se bili Celjani prisiljeni sprijazniti s tem, da v nadaljevanju sezone primorskega bisera iz Šempetra pri Novi Gorici ne bo več v njihovi ekipi.

Jasno je le, da je moral prvi mož zeleno-belih globoko seči v žep, da je uresničil največjo željo snovalca kadrovske politike v Stožicah. Uradnih informacij sicer ni, gre za poslovno skrivnost, naši viri blizu obeh klubov pa so nam prišepnili, da naj bi na račun celjskega prvoligaša »sedlo« 200 tisoč evrov, nekateri govorijo celo o 250 tisočakih.