Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.08.2014 17:20:15
Deli članek:

Eto'o ponujen Dinamu

profimedia

Kamerunski napadalec Samuel Eto'o naj bi bil ponujen zagrebškemu Dinamu, vendar so se pri hrvaškem prvaku odločili, da zanj niso zainteresirani.

Poročali smo že, da odlični napadalec Samuel Eto'o išče novega delodajalca, potem ko mu je potekla pogodba z londonskim Chelseajem in da si ga v svojih vrstah želijo videti pri Liverpoolu, toda, če gre verjetitrenerju in obenem športnem direktorju Dinama Zoranu Mamićuso imeli tudi aktualni hrvaški prvaki možnost, da bi se okrepili s Kameruncem. 

A pri Dinamu so prihod Eto'oja zavrnili. Ne zato, ker si v svojih vrstah ne bi želeli videti najboljšega strelca Kameruna vseh časov, temveč zato, ker si triintridesetletnik želi kar pet milijonov evrov letne plače, kar mu seveda Zagrebčani ne morejo ponuditi. 

"Nimamo toliko denarja, da bi lahko enemu nogometašu ponudili pet milijonov na leto, zato smo prestop Eto'oja zavrnili. Mi je pa žal, da nisem v Dinamo pripeljal mladega brazilskega reprezentanta Luana in japonskega reprezentanta Kakitanija. Imeli smo možnost, da ju kupimo, a tega nismo storili," je dejal mlajši izmed bratov Mamić.