Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
12.08.2014 08:17:21
Deli članek:

Mavrič bo športni direktor Kopra

Arsen Perić

Na Bonifiki so z delom športnega direktorja Andreja Poljšaka nadvse zadovoljni, toda kljub temu se bo s položaja umaknil.

Kot na dlani je namreč, da ob svoji redni zaposlitvi vseh nalog ne more opravljati, kot bi si želel. Ker jih ne more, preprosto ne zmore. Obseg zadolžitev je prevelik, časa pa premalo, zato so se v koprskem prvoligašu odločili, da bodo na to mesto postavili profesionalca. Osebo, ki se bo lahko stoodstotno posvetila odgovornemu delu, tudi najmanjšim malenkostim, ki so pogosto tako zelo pomembne.

Če ne bo velikega preobrata, bo Andrej Poljšak naslednika dobil že danes, in sicer bo to postal Matej Mavrič, ki se je po koncu aktivne igralske kariere zaradi poškodbe hrbta kot tehnični vodja pridružil strokovnemu štabu kanarčkov.

Vodilni možje rumeno-modrih so ocenili, da je nekdanji reprezentant pravšnja osebnost za prevzem tako odgovorne funkcije, profesionalizacija katere nedvomno predstavlja pomemben korak naprej pri ustroju kluba, v katerem bo še naprej aktivno sodeloval tudi Andrej Poljšak.