Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
11.08.2014 21:35:57
Deli članek:

Eto'o bi se vrnil

Wikipedia

Čeprav se v zadnjih dneh govori o tem, da si trener Ajaxa Frank De Boer močno želi v svoji ekipi videti Samuela Eto'oja, ima kamerunski napadalec nekoliko drugačen načrt.

Triintridesetletnemu Eto'oju je po koncu zadnje sezone potekla pogodba s Chelseajem. Kot prost igralec brez odškodnine pa je zanimiv mnogim klubom. Konec prejšnjega tedna je v javnost prišla novica, da bi se lahko pridružil Ajaxu, kjer ga želi imeti trener Frank De Boer. Eto'o se je o prestopu že pogovarjal s predstavniki amsterdamskega kluba.

Vendar pa odhod na Nizozemsko vseeno ni tisto, kar si želi nekdanji član madridskega Reala in Barcelone. Kamerunec se namreč želi vrniti v milanski Inter. Za modro-črne je igral med letoma 2009 in 2011, v tem času pa je z njimi osvojil ligo prvakov, italijansko prvenstvo, evropsko klubsko prvenstvo, dva italijanska pokala in italijanski superpokal.

Res je, da trener Interja Walter Mazzarri išče napadalca, vendar predsednik kluba Erick Thohir ni navdušen nad zamislijo, da bi pripeljal Eto'oja. Predvsem ga motita dve stvari, Eto'ojeva leta in njegova plača, ki naj bi se gibala nekje med štirimi in petimi milijoni evrov letno.

Vendar Eto'o še ni obupal, čeprav ima na mizi ponudbi Ajaxa in Wolfsburga. Thohirju in Mazzarriju je pripravljen dati dodaten teden časa, da o zadevi še enkrat dobro premislita.

Prejšnji mesec naj bi se Kamerunec dogovarjal tudi za odhod k Juventusu, a so si pri stari dami premislili, ko je prišel na vrsto pogovor o višini igralčeve plače.
Wikipedia