Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
02.08.2014 08:47:40
Deli članek:

Radomlje gostijo ranjenega leva

Drago Wernig - TAKA

Na prvoligaškem odru se ta konec tedna ne bo veliko dogajalo. Jutri se bosta v primorskem derbiju pomerila Gorica in Koper, danes pa bomo lahko spremljali obračun v Domžalah, kjer se bosta srečala Radomlje in Rudar.

Čeprav Radomljani na svojih uvodnih dveh tekmah med nogometno elito niso razočarali, so vseeno na obeh ostalih praznih rok. Najprej so doma izgubili s Koprom, bilo je 1:2, nato so morali po čvrsti bitki v Ljudskem vrtu priznati še premoč aktualnemu prvaku Mariboru, ki je slavil s 3:2.

Dobri predstavi sta sicer četi Dejana Djuranovića okrepili samozavest in nogometaši, ki svoje domače tekme igrajo v Domžalah, so prepričani, da je le napočil trenutek za zgodovinski dogodek. A naloga ne glede na vse ne bo lahka, ob Kamniško Bistrico namreč prihaja ranjeni lev.

Rudar je bil v pretekli sezoni prijetno presenečenje prvoligaških bojev, novo tekmovalno leto pa se je za knape začelo zelo slabo. Najprej so ekspresno hitro izpadli iz Evrope, nato so padli na zadnje mesto ligaške lestvice in pred dnevi za nameček ostali še brez prvega strelca Mateja Eterovića.

"Prav gotovo nas čaka zahteven dvoboj, a takšen bo tudi za naše tekmece, odločale bodo malenkosti. Radomlje so proti Kopru in Mariboru potrdile, da so dobra in odlično vodena ekipa, ki se je vsakemu sposobna postaviti po robu. Kakopak pa upamo, da se bo izšlo po naših željah," se pred gostovanjem v okolici Ljubljane nadeja trener Rudarja Jernej Javornik.

Tekma v domžalskem Športnem parku se bo danes začela ob 17. uri, odigrana bo v neposrednem televizijskem prenosu.