gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 02.06.2021 12:28:08

Se z Ancelottijem vrača še ena LEGENDA REALA?! Po Zidanu in Hierru se vloga pomočnika nasmiha ...

vszi
Na pragu vrnitve k Realu naj bi bil še en nekdanji član madridskega giganta.

Carlo Ancelotti je bil potrjen kot novi trener Reala, španska Marca, ki je ena prvih poročala o zanimanju Madridčanov za slovitega italijanskega trenerja, pa razkriva, da je v igri za njegovega najtesnejšega pomočnika še en nekdanji član kluba.

Italijan naj bi v kratkem sestavil trenersko ekipo, v klub pa naj bi se v vlogi pomočnika vrnil Alvaro Arbeloa. Nekdanji branilec Reala bi bil po pisanju Marce pravi mož za to vlogo, saj več kot odlično pozna razmere v klubu, pod vodstvom Ancelottija pa bi bil že tretji nekdanji igralec Reala v vlogi pomočnika trenerja.

Zinedine Zidane je bil Ancelottijev pomočnik v prvi sezoni Italijana pri Realu, v naslednji sezoni pa se je Francoz preselil na čelo B-ekipe Reala, zamenjal pa ga je Fernando Hierro. Tokrat naj bi bil idealen človek za to delo Arbeloa.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: real, ancelotti, arbeloa

Članki iz rubrike