Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 02.06.2021 13:47:06

ČISTKA V REALU! Odhaja kar sedmerica nogometašev!

Profimedia
Carlo Ancelotti naj bi dodobra prevetril slačilnico Reala.

Carlo Ancelotti se je po šestih letih vrnil na klop madridskega Reala. In z njim prihaja tudi metla, ki naj bi pometla po slačilnici Santiago Bernabeua.

Dobro obveščeni novinarski kolega Josep Pedrerol je v oddaji El Chiringuito dejal, da bo klub zapustila najmanj sedmerica nogometašev.

Med sedmerico odpisanih sta tudi dolgoletna stebra obrambe Sergio Ramos in Raphael Varane. Španec še ni podpisal nove pogodbe, Francoz pa si je zaželel novega izziva in se želi preizkusiti v angleški premier ligi.

Odšel naj bi tudi Isco, ki ni zadovoljen s svojim statusom v ekipi, na izhodnih vratih pa se mu bodo pridružili Luka Jović, Dani Ceballos, Mariano Diaz in Martin Odegaard.

Po drugi strani naj bi v klubu ostala veterana Gareth Bale in Marcelo.

Seveda pa navijače kraljevega kluba še bolj zanimajo imena okrepitev. Kylian Mbappe, Erling Haaland ...

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: carlo-ancelotti, real

Članki iz rubrike