Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 02.06.2021 12:23:29

Ste videli to? O tem, kar je trener Chelseaja po veliki zmagi naredil Guardioli, govorijo vsi! (video)

Profimedia
Zanimiv prizor tik po koncu finala lige prvakov.

Letošnji finale lige prvakov je postregel s kar nekaj zanimivi prizori. Daleč največ pozornosti je požel trener Manchester Cityja Pep Guardiola, ki je kljub bolečemu porazu poljubil svojo srebrno kolajno, ki jo je prejel iz rok predsednika Uefe Aleksandra Čeferina. 

Navijači na tribunah v Portu pa so bili pozorni na še eno podrobnost. Ko je glavni sodnik zapiskal konec tekme in ko je postalo jasno, da se Chelsea veseli novega naslova evropskih prvakov, se je trener Londončanov Thomas Tuchel, namesto da bi noro proslavljal zmago, najprej obrnil proti Pepu Guardioli in mu podal roko. Ni kaj, trenerja sta se izkazala z zares gosposkima potezama. 

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Članki iz rubrike