franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
16 19.04.2021 09:52:03

VELEIZDAJA! Ne boste verjeli, KDO IN KAKO je izdal Čeferina ter mu ZARIL NOŽ V HRBET!

Reuters
Neverjetno dogajanje na vrhu evropskega nogometa.

Potem ko je 12 evropskih velikanov (6 angleških, 3 italijanski in 3 španski) v noči na današnji dan razglasilo evropsko superligo, najbolj bode v oči njen podpredsednik. Če je bilo za predsednika Florentina Pereza znano, da je velik zagovornik superlige in velik nasprotnik Uefe, pa je za popolno nasprotje veljal prvi mož Juventusa in novi podpredsednik superlige Andrea Agnelli. Osebni, družinski Čeferinov prijateljev je ves čas podpiral Uefo in njeno preoblikovanje lige prvakov. 

"Rešitev, ki jo predlaga Uefa, je idealna. Uefa ima vso našo podporo, kakršenkoli zaprt format tekmovanja pa je za nas povsem nesprejemljiv," je Agnelli kot predsednik združenja evropskih klubov razlagal še marca. Da, prav ste prebrali, to je bilo prejšnji mesec?! Manj kot mesec dni pozneje pa je odstopil kot predsednik omenjenega združenja, njegov Juventus je ustanovni član superlige, Agnelli pa je njen podpredsednik in jo goreče zagovarja kot prihodnost nogometa. 

"Agnelli je izdal združenje evropskih klubov in izdal je Uefo. Predvsem pa je to izdaja njegovega osebnega prijatelja, predsednika Uefe Aleksandra Čeferina," je zapisala slovita italijanska La Gazzetta dello Sport, ki je na strani Uefe in njenega preoblikovanja lige prvakov. 

Članki iz rubrike