stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
1 18.04.2021 21:39:07

ODVRATNO! Legenda Manchester Uniteda PONORELA ob novici o ustanavljanju superlige! 'To je kaznivo dejanje ...'

Profimedia
Napovedana superliga je dvignila veliko prahu.

Med tistimi, ki so takoj dvignili glas proti njej, je tudi nekdanji dolgoletni igralec Manchester Uniteda Gary Neville, ki ostro nasprotuje temu, da bi tudi njegov nekdanji klub igral v napovedani novoustanovljeni superligi. "Štirideset let sem navijač Uniteda, vse svoje življenje, zdaj pa sem zgrožen nad njim in Liverpoolom. Liverpool, ki nikoli ni sam (never walk alone), ki je ljudski klub ... United so pred 100 leti ustanovili tukajšnji delavci ... Zdaj pa se moramo boriti proti tem močnim vodilnim ljudem iz najboljših klubov, tudi iz Uniteda. Obrnili so hrbet domači ligi. Ni navijača v tej državi, ki mu ne bo prekipelo."


Neville se ni ustavil le pri tem, šele začel je: "To je sramota! Lastniki teh klubov nimajo nobene zveze z nogometom v Angliji. Navijači zahtevajo zaščito. Nisem proti denarju v nogometu, tudi jaz sem zaslužil v njem, toda obstajajo neki principi. Leicesterju je treba omogočiti igranje v ligi prvakov, če zmaga v Premier ligi. United ni v ligi prvakov, tam ni Arsenala, ni Tottenhama, zdaj pa želijo od boga dano pravico, da bodo tam. To je cirkus. Odvratno! Kar je preveč, je preveč."

In še je nadaljeval, udrihal po angleških klubih, ki so se odločili pridružiti superligi: "United in ostale klube, ki so se prijavili za superligo, bi moralo biti sram. Morali bi jim vzeti točke, jih denarno kaznovati. To je kriminal, kaznivo dejanje proti navijačem! Dajte naslov Burnleyju, pustite Fulham v ligi, iz nje pa vržite United, Liverpool ter Arsenal."

Članki iz rubrike