franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 29.11.2020 14:50:35

Zinedine Zidane je PRIZNAL, da je stvar ZELO RESNA: ZASKRBLJEN SEM!

Profimedia
Madridski Real je včeraj na svojem igrišču presenetljivo izgubil z Alavesom. Gostje so slavili z 2:1, po tekmi pa je pred sedmo silo stopil Zinedine Zidane in iskreno spregovoril o trenutnem stanju v klubu.

Zgolj tri dni po veliki zmagi na gostovanju pri Interju v ligi prvakov je kraljevi klub tako doživel boleč udarec, ki ga je še dodatno oddaljil od vrha lestvice v la ligi. Francoski strokovnjak je bil po tekmi zelo iskren, a je deloval precej zmedeno, saj niti sam ne ve dobro, kaj natančno se dogaja. "Pojma nimam, kaj se je zgodilo. Dobre trenutke smo kar zamenjali s slabimi. Ko smo na začetku prejeli zadetek, se je situacija močno zapletla. Pred tremi dnevi smo bili v Milanu odlični, tole zdaj pa je ... To je naša realnost. Preostane nam zgolj to, da še naprej delamo, igralci se morajo odpočiti in poskušati spremeniti dinamiko, ker nismo dosledni," je pojasnil Zidane. 


V nadaljevanju je Francoz dodal: "Z igralci moram najti rešitve, vendar novinarjem ne bom razkril, kaj jim bom rekel. Najti moramo svoje močne strani in jih nato čim bolj pogosto ponavljati. Nisem si mogel niti predstavljati hujšega začetka sezone. Ko nam gre slabo, se težko vrnemo, in to me skrbi. To je najhujši začetek sezone, nikakor nam ni uspelo spremeniti dinamike srečanja in to je tisto, kar me skrbi!"

Članki iz rubrike