Dario Varga – Srečko Debevec Dobra karma

Znanega igralca je pacient Debevc zaznamoval za ...

Alexis Sharkey Svet24.si

Znan vzrok smrti 26-letne influencerke, katere ...

janez jansa pl6 Reporter.si

Ministrstvo za zdravje nima podatka, katere ...

cepivo, covid, koronavirus Svet24.si

Jerala o precepljenosti do poletja, novem sevu in ...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Izbiro Zavoda Iskreni je potrdil Cigler Kralj ...

Luca Argentero Odkrito.si

Serija Doc: Opa, doktor si to ti?

Robbie Williams Odkrito.si

Robbie Williams zbolel za korono

nu
nu
8 29.11.2020 12:08:42

ARGENTINA JE V ŠOKU! Mladenič ZAHTEVA izkop krste, javnost je OSUPNIL z zgodbo, ki je nihče ni vedel

Dva dneva po smrti in manj kot 24 ur po pogrebu legendarnega nogometaša je javnost osupnil 19-letni Santiago Lara.

Santiago trdi, da je sin Diega Armanda Maradone. Še več, z njegovim odvetnikom Josejem Nunezom zahtevata izkop krste oziroma ekshumacijo, da bi lahko opravili test očetovstva. Pisno zahtevo sta vložila pri oblasteh v La Plati, uro vožnje oddaljeni od Buenos Airesa, in sicer zahtevata izkop in prevoz trupla v mestno mrtvašnico.

Nunez je zahtevo svojega klienta povedal na televiziji, tako je novica hitro obšla svet. A ta bitka v resnici ni nič novega, začela se je že leta 2014, ko je imel fant 13 let in izvedel, da je njegov oče legendarni Maradona.

maradona lara


Fantova mama Natalia Garat je bila rosno mlada manekenka in se kot številne lepotice zapletla z Diegom. Ko je imela 23 let, je zbolela za pljučnim rakom in svojemu partnerju Marcelu Lari povedala, da je Santiago v resnici sin slavnega nogometaša. Tik pred smrtjo, ko je imel deček tri leta, je zgodbo zaupala skupini odvetnikov. A Santiago tega ni vedel do svojega 13 leta, ko je to odkril naključno in o tem začel spraševati Marcela Laro. Ta mu je takrat povedal celotno zgodbo.

Santiago danes razlaga, da so odvetniki Maradone pristali, da bo ta naredil test očetovstva, a ga ni nikoli. Lani je zgodba postala javna, eden od odvetnikov nekdanjega nogometaša Matias Morla pa je celo izjavil, da je povsem mogoče, da je Santiago res Diegov sin. Santiago je bil ob tem vesel, a je vseeno želel uradno potrditev.

Čeprav se fant zaveda, da si je z zahtevo po ekshumaciji nakopal jezo številnih navijačev v Argentini in po vsem svetu, je prepričan, da dela prav: "Če tega ne bi naredil, kako bi potem prišel do resnice?" Obenem pa zatrjuje, da tega ne dela zaradi denarja, ampak: "Rad bi le vedel, kdo sem v resnici."

Članki iz rubrike