zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 29.11.2020 13:28:02

HUH, KAKŠNA POTEZA NAPOLIJA! V čast Maradone bodo igralci na nocojšnji tekmi z Romo NAREDILI TOLE

Profimedia
Klub, v katerem je preživel najboljša leta svoje kariere, se bo Diegu Armandu Maradoni za vse dobro zahvalil na prav poseben način.

Maradona je bil, je in bo tudi ostal ikona Neaplja, zato ne čudi, da so se v klubu odločili, da bodo njemu v čast na nocojšnji tekmi serie A (z Romo ob 20.45) namesto v svojih običajnih dresih igrali v posebnih dresih v barvah Argentine.

Napoli je najprej legendarni Stadion San Paolo preimenoval v Stadion Deiga Armanda Maradone, zdaj pa mu bo posvetil še posebno kolekcijo dresov. "Predstavljamo novi komplet dresov za tekmo z Romo," so zapisali. Garnitura, ki jo bodo nocoj nosili igralci Napolija, je v resnici v sodelovanju s Kappo začela nastajati že pred enim letom. To naj bi bil dres, ki bi močno spominjal na Diega Maradono, na njegovo ljubljeno Argentino in na zelo močno vez z Neapljem. "Skupaj smo upali, da ga bo Diego videl, ga tudi nosil in se v njem navduševal skupaj z nami. Predstavitev novega kompleta je bila že prej dogovorjena za 9. krog in tekmo z Romo, zdaj pa bo vse skupaj imelo še dodaten pomen, precej močnejši, kot smo sprva predvidevali," so zapisali na klubski strani.

neapelj 1
Profimedia

neapelj 2
Profimedia

Članki iz rubrike