cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 29.11.2020 11:46:50

NEVERJETNO! Nekdanji angleški reprezentant bo igral pokalno tekmo za španskega četrtoligaša – PO POMOTI?!?

Profimedia
Zdaj se brani, da v resnici sploh ni vedel, na kakšno pogodbo se podpisuje ...

Nekdanji zvezdnik angleške premier lige ter s 26 nastopi in enim zadetkom tudi član angleške reprezentance Joleon Lescott že polčetrto leto ne igra. Danes 38-letni branilec je nazadnje zaigral za Sunderland  v porazu s 5:1 proti Chelseaju. Sicer pa je v 17-letni karieri branil barve Wolverhamptona, Evertona, Manchestra Cityja (z njim je osvojil pokal FA in prvenstvo), WBA-ja, Aston Ville, atenskega AEK-a in, kot rečeno, na koncu še Sunderlanda. 


Zdaj pa bo na ta seznam dodal še špansko Racing Murcio  člana skupine B v 13. skupini četrte španske lige. Lescott bo namreč sredi decembra moral zaigrati na tekmi prvega kroga kraljevega pokala, na majhnem stadionu s 3500 sedeži v majhnem kraju Torre-Pacheco na jugovzhodu Španije. Nasprotnik bo prvoligaš Levante.

lescott murcia


Racing Murcia z denarjem investitorjev iz Združenih arabskih emiratov in Mehike ne skriva visokih ambicij, predvsem pa se želi izpostaviti v javnosti. Tudi s takšno potezo, kot je podpis pogodbe z Lescottom. Prejšnji teden je bila, denimo, blizu dogovora z nekdanjim velikim zvezdnikom Barcelone Samuelom Eto'ojem, a je ta naposled rajši ostal  upokojenec.

Toda zgodba z Angležem na tem mestu dobiva nepričakovan zasuk oziroma zaplet. Lescott namreč danes vztrajno trdi, da ni vedel, da se podpisuje na takšno pogodbo, češ da o uradni tekmi v španskem pokalu nima pojma. Mislil je, da se dogovarja za nastop na revijalni tekmi.

Lescott 3
Profimedia

Lescott 2
Profimedia

Članki iz rubrike