kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.05.2020 10:11:58

Kako se je ZREDIL: Evropski velikan zanj ponuja MILIJONE, soigralec pa ga je zamenjal za VOZNIKA AVTOBUSA!!!

Reuters
Dobra dva meseca sta že mimo, odkar se je svet zaradi novega koronavirusa spremenil do te mere, da se je bilo treba izogibati - ljudem!

Karantena in življenje med štirimi zidovi sta vplivala na vse, tako psihično kot predvsem fizično. Marsikdo je pridobil kakšen kilogram telesne teže, ampak to se ne bi smelo zgoditi vrhunskemu športniku.

Zvezdnik Manchester Cityja Leroy Sane, ki se vrača po poškodbi, pa v tej negativni prvini zelo močno izstopa. Poleti naj bi ga kupil Bayern, ki namerava zanj odšteti na desetine milijonov evrov, fant pa se je vadbi pridružil konkretno zaobljen.

Kako resna je stvar, pove tudi dejstvo, da ga eden od soigralcev sploh ni prepoznal. "Ko sem ga zagledal, ga sploh nisem prepoznal. Mislil sem, da je voznik našega avtobusa," je celo dejal Oleksandr Zinčenko.

sane 2


Za Saneja se poleg Bayerna resno zanima tudi Liverpool, toda težko je verjeti, da bo kateri od zainteresiranih klubov plačal toliko denarja za igralca, ki mora najprej delati na tem, da shujša in se šele nato lahko loti resnega treniranja. Še vedno ni jasno, ali Pep Guardiola resno računa nanj, toda v Cityju ga bodo morali vrniti v formo, to je dejstvo.

Članki iz rubrike