profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 21.05.2020 09:24:28

REAL KRADE BARCELONI! Na zvit način skuša izkoristiti situacijo in jim speljati enega največjih ...

Reuters
Dvignil se je prah, tak kot vselej ob prestopih med velikima tekmecema.

Madridčani želijo Barceloni speljati največjega talenta, tako vsak pravijo na Iberijskem polotoku. Osemnajstletni Xavier Mbuyamba je h Kataloncem prišel lani, iz nizozemskega MVV Maastrichta, in velja za enega najbolj nadarjenih nogometašev Barcelone. Primerjajo ga z Virgilom van Dijkom, v tem trenutku najboljšim obrambnim igralcem na svetu.

"Domala vsi največji klubi v Evropi si ga željo, zanimajo se zanj. Med njimi seveda tudi madridski Real, a tudi Juventus, Inter ter drugi vrhunski klubi iz Anglije in Nemčije," je dejal igralčev agent Carlos Barros. Španski mediji navajajo, da skušajo vsi ti klubi izkoristiti slabo finančno stanje v Barceloni - igralcem so plače padle tudi do 70 odstotkov, klub pa izkazuje velik primanjkljaj v prihodkih. Za nameček so pred vrati predsedniške volitve.

Mbuyamba


"V tem kaotičnem stanju nihče natančno ne ve, kaj se bo zgodilo. Vlada velika negotovost. Morda bodo celo Ansuja Fatija poslali na posodo. Nihče ne more biti siguren za sebe," je komentiral Barros.

Odhod Mbuyambe v Real je torej resna možnost, njegov najresnejši konkurent v lovu na nadarjenega 196 centimetrov visokega obrambnega igralca pa je londonski Chelsea, ki je bil s ponudbo najkonkretnejši in je imel fantastično predstavitev in se lahko pohvali z odličnim vzdušjem, je še dodal agent.

Članki iz rubrike