turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

kucan jankovic bobo Reporter.si

Rdeče zvezde, partizanski pevski zbor, Kučan, ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

STA
STA
0 20.05.2020 21:59:36

Klopp: Ne bomo ogrožali nogometašev

Reuters
Strateg vodilne ekipe v angleški premier ligi Liverpoola, Jürgen Klopp, je ob vrnitvi svojih nogometašev na skupinske treninge dejal, da igralcev ne namerava ogrožati ali jih postavljati v položaje, ki bi bili zdravstveno tvegani.

Liverpoolu sta pred prekinitvijo prvenstva zaradi epidemije novega koronavirusa manjkali le dve zmagi do prvega naslova prvaka po 30 letih.

Preden so se nogometaši v Angliji lahko vrnili na treninge v manjše skupine, so v ligi izvedli testiranja. Od 748 testov nogometašev in članov klubov so odkrili šest primerov okužb z novim koronavirusom.


Klopp je poudaril, da je zdravje na prvem mestu, meni pa, da so razmere zdaj dovolj dobre, da lahko spet trenirajo. "Nikoli ne bi nikogar želeli izpostaviti nevarnosti ali da bi počel nekaj, česar noče. Da, radi imamo nogomet, to je naša služba. Toda ni bolj pomemben kot naša življenja ali življenja drugih ljudi," je dejal Klopp v pogovoru za televizijo Sky.

V Angliji želijo v premier ligi nadaljevati 12. junija, toda v zadnjem času se pojavljajo številni dvomi. Tudi pri igralcih, ki jih skrbi epidemiološka slika, pa tudi nevarnost poškodb zaradi dolgega tekmovalnega premora.

Tudi Klopp poudarja, da bodo po začetku treningov vsi potrebovali nekaj časa, da pridejo vsaj do minimalne ravni za tekme. "Ne moremo začeti danes in jutri že igrati. To ne gre, čeprav bi si želeli, da začnemo čim prej," je dejal nemški strateg.

Članki iz rubrike